• Новинка
EXCEART Tool 1 бр. Инструменти за плетене на една кука, на Притежателите на прежда за плетене на една Кука, Органайзер за съхранение на прежда за плетене на една Кука, Чант?

EXCEART Tool 1 бр. Инструменти за плетене на една кука, на Притежателите на прежда за плетене на една Кука, Органайзер за съхранение

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

ТРИЪГЪЛЕН ЧАНТА за съхранение на една кука - Изработени от нейлонового материал за продължителна употребаЧанта за съхранение на инструменти за плетене-Модерен принтованный оранжево външен вид я прави красива и да привлича по-голямо внимание, където и да отидеш.Преносима чанта за съхранение - идеален за пътуване, ваканция, бизнес пътуване, фитнес, къмпинг, организация инструменти за плетене и за активна почивка.ЧАНТА-ОРГАНАЙЗЕР - идеален подарък за майка си, която обича ръчно плетиво.Практичен и атрактивен.ПРЕЖДИ за ПЛЕТЕНЕ на една КУКА - Изработени от нейлонового материал за употреба.Осъществяване на Списък 1 х чанта за съхранение Характеристики -за пътуване, ваканция, бизнес пътуване, фитнес, къмпинг, организация инструменти за плетене и активна почивка Триъгълна чанта за съхранение на една кука. - Изработени от нейлонового материал за по-дълга употреба на притежателите на прежда за плетене на една кука. - Материал : права от найлон прежда за плетене. - Идеален подарък за майка си, която обича ръчно плетиво.Практичен и атрактивен органайзер за клубков прежда. - Размер : прибл. 17,5x14x4 см / 6,8x5,5x1,5 инча, калъф за съхранение на прежди. - Компактен и лек, лесен за носене. - Модерен принтованный оранжево външен вид го прави красив и привлича по-голямо внимание, където и да отидете, триъгълни вязаный на една кука чанта за носене. - Цвят : Orange найлонова чанта за съхранение.Описание на продукта Титуляр за прежда с кука на Този обект представлява модерна чанта за съхранение за момичета и подходящ за пътуване и ежедневна употреба. преносима чанта за съхранение с гладка цип материал за дълъг период на употреба.Найлонова чанта за багаж, удобна за съхраняване на всички видове инструменти за плетене. инструменти за плетене на майка си.

Подробности

Подобни продукти в категория