• Новинка
Кран пластмасов удължител кран Удължител Дръжки Мивки Наставка 2 елемента Cartoony Разтвор За Измиване на Ръцете в Банята Фитинги с Различни Цветове за Кухня, Вана дел?

Кран пластмасов удължител кран Удължител Дръжки Мивки Наставка 2 елемента Cartoony Разтвор За Измиване на Ръцете в Банята

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

с Кръгла ъгъл и нула на ръба правят тези пълнители са напълно безопасни за малките пръсти.Удължител за чешмата е изработена от мека пластмаса, която е трудно да се е деформирал. Предназначени за монтаж на най-обикновените смесители за баня, са съвместими с повечето смесители на всички форми и размери.Удължител за писалки, мивки.Удължител на крана по-близо до децата си, за да се улесни измиване на ръцете с ръце и разширяване на отвора с помощта на детския кран, сега водата dragons може да достигне до бебето, да не се качва на опасни екскременти.Идеалният размер е много удобен за носене, така че вземете го със себе си.Бързо изсъхва и може да се мие в съдомиялна машина.Опаковката е в различни цветове. а тази забавна цветна форма ще накара вашето дете да се влюби ръчно пране.Измиване на ръцете.Уникален сладък дизайн предлага на детето си удоволствието от ръцете!С помощта на нашите разширители за кранове можете да се внуши на детето си независимост, възможности, доверие и отговорност, а също и да внуши на детето си любов към измие ръцете.Ние отдаваме голямо значение на всеки поръчка на клиента, така че е строго контрол на всеки детайл.За всякакви въпроси, моля, пишете ни и ни изпратете съобщение.Ние ще направим всичко възможно, за да решите проблемите си навреме.Описание Удължител за кран, накрайник за мивка, 2 бр., cartoony разтвор за измиване на ръцете в банята, фитинги за кухненско устройство за баня Особености - Материал : пластмаса.- Цвят : случаен цвят.- Размер : прибл. 10,5x11,8x7,5 см. на Помещение включва 2 удължител за кран за мивка.

Подробности

Подобни продукти в категория