• Новинка
Robylin Голяма Сгъваема Кошница за дрехи с обем 95 литра с капак и 2 Подвижни Чували за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи, Свалящ се кош за бельо за детска стая, Спалня, ант?

Robylin Голяма Сгъваема Кошница за дрехи с обем 95 литра с капак и 2 Подвижни Чували за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи, Свалящ

Buyers rating:
BGN 9.99

Налично

Катионно окрашиваемый полиестер + Eva 【2 Подвижни листа за дрехи 】 Купи 1 коша за пране, в комплект с 2 висококачествени пере пакети за бельо.Извадете торбичката за бельо директно от пране, пълни с мръсни дрехи, а след това да го замени друг лайнер. ♥ Два листа са не само удобни, да се замени, но също така може да се разшири обемът и се настанят повече дрехи.Тя подходящи като чанти за съхранение на багаж по време на пътуване. 【Сверхбольшая капацитет】 Размери кошници за бельо : 17,7 инча (Д) x 13,7 инча (Ш) x 23,6 инча (В) / 45 x 35 x 60 см, обем на кошници за бельо се е увеличил до 94,5 . Особено идеален за спални, стая в общежитие, дома на колела, университет, детска стая, съхранение на мръсни дрехи, легла, детски играчки и т. Може да отговори на всички ваши изисквания. ★ Моля, запознайте се с изложените данни, изображението показва само за справка, тъй като размерът на нашите мебели могат да са различни!!. 【Кошница за дрехи с Плосък капак и дръжки】① Кошница с капак може да предпази от миризливи дрехи и да си мръсното бельо от погледа.Направете стаята си чист и подреден. ② От двете страни На кошове за пране са не само дръжка за удобен транспорт, но и каишка, на дъното, на който може да се стъпи, предназначен за лесна подмяна на плочки за бельо. 【Сгъваема конструкция спестява място, но сигурно си струва】① Сгъване на количката за дрехи могат да се събират в едно цяло [17,7 инча (Д) х 13,7 инча (Ш) х 1,9 инча (В)], се съхранява под леглото /, в килера или на всяко друго място, когато не се използва, за да пести място. Кошница за дрехи може да стои точно благодарение на факта, че всеки от четирите ъгли се поддържа по един волокнистому протежение на пръчката, а на дъното на кошчето има твърда основа.Лесно се конфигурира и издържа на общата устойчивост. 【Изящни детайли и отлично качество на】① Всички шевове кошница за съхранение на тънки и здрави, работен кът с четири опори са особено засилени.② Фиксируемая на кутията с помощта на работна лента е много тънка и здрава, благодарение на такъв дизайн може лесно да отваряте и затваряте капака.

Подробности

Подобни продукти в категория