• Новинка
Подвижни Спортни Пръчици за хранене, Допълнителен модул за Обучение Инструмент за Хранене за Деца, Начинаещи Възрастни, 3 бр. (Розов)

Подвижни Спортни Пръчици за хранене, Допълнителен модул за Обучение Инструмент за Хранене за Деца, Начинаещи Възрастни, 3

Buyers rating:
BGN 4.21

Налично

Състояние : 100% чисто нова Материал : EPMC.Височина : Приблизително 3,1 см/1,22 инча.Тегло : Приблизително 30 г. Това е набор от 3 теми-помощници за тренировка пръчици за хранене, предназначен за всички начинаещи.Ви позволява лесно да свържете пръчки заедно с помощта на средно еластична ивица.Просто просуньте показалеца пръстен, палеца на мече и започне свободно да използват пръчици за хранене.Подвижна помощник за пръчици за хранене.Лесно се побира и се отстранява с много видове пръчици за хранене с помощта на extensible гнездо.Те са идеални за малки деца, юноши или възрастни, които искат да се научат да използват пръчици за хранене. 【Пръчки-помощници】: Това е комплект от 3 броя пръчици-помощници за тренировка, предназначени за всички начинаещи. 【Еластична каишка】 : Позволява ви да лесно да свържете пръчки заедно с помощта на средно еластична ивица. 【Как да използвате】 : Просто просуньте показалеца пръстен, палеца на мече и започнете свободно да използват пръчици за хранене. 【Демонтаж】 : Подвижна помощник за пръчици за хранене.Лесно се побира и се отстранява с много видове пръчици за хранене с помощта на extensible гнездо. 【Применимая група】 : Те са идеални за малки деца, юноши или възрастни, които искат да се научат да използват пръчици за хранене.Състояние : 100% чисто нов Материал : ермсцвет : розов Височина : около 3,1 см/1,22 инча Тегло : около 30 г. Е набор от 3 теми-помощници за тренировка пръчици за хранене, предназначен за всички начинаещи.Ви позволява лесно да свържете пръчки заедно с помощта на средно еластична ивица.Просто просуньте показалеца пръстен, палеца на мече и започне свободно да използват пръчици за хранене.Подвижна помощник за пръчици за хранене.Лесно се побира и се отстранява с много видове пръчици за хранене с помощта на extensible гнездо.Те са идеални за малки деца, юноши или възрастни, които искат да се научат да използват пръчици за хранене.

Подробности

Подобни продукти в категория

Hygeia Радвайте от Hygeia
  • Новинка
Оценки:

Hygeia Радвайте от Hygeia

Двоен електрически молокоотсосНезависим контрол на скоростта и всасыванием ви позволява да имитират у

BGN 2.00