• Новинка
Aiment Електрически Буталото Toliet, Тежкотоварни Въздушен Дренажен Бластер с 6 БР 25-Инчов свредел за запушване на косата, подходящ за Събиране Засорившегося тоалетна, п?

Aiment Електрически Буталото Toliet, Тежкотоварни Въздушен Дренажен Бластер с 6 БР 25-Инчов свредел за запушване на косата,

Buyers rating:
BGN 53.33

Налично

【Мощни бутални】 Моментно налягане на въздуха може да достигне 0,4 Mpa, което позволява ефективно прочищать засоры с помощта на технологията надувания на дружеството; разбрызгивать вода не е лесноТой също е снабден с акумулаторна батерия, което го прави по-ефективно, отколкото традиционна ръчна въздушна помпа, и улеснява прочистку засорившихся канализацията. 【Широко приложение】 С различни аксесоари унитазный буталото Aiment високо налягане подходяща за тоалетни, сливных тръби, кухненски мивки, душ, подово отводняване, баня и така нататък. 【Високо качество】 Тоалетка буталото heavy duty използва силата на сгъстен въздух под високо налягане за бързо и лесно премахване на най-трайни засоры.Той специално се използва за отстраняване на запушване на битови тръби.Висококачествена стена на цилиндър от неръждаема стомана, си е трудно да се справи, тя е по-сигурна и гарантирана. 【Спасение Като допълнителна сила】Ако ви винаги е разочароващо засоренный дренаж, просто е нужен свредел за запушване на косата, за бързо и ефективно извършване на драгажни работи.Той е достатъчно гъвкав и издръжлив, за да извлечете косата от засорившейся тръби, не до запушване на нея отново. Ви спасява от необходимостта да се предизвика вик. 【Отлично сервизно обслужване】На продукт Aiment предоставя гаранция за срок от една година.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа, за да се предложи най-доброто решение. 【Мощни бутални】 Моментно налягане на въздуха може да достигне 0,4 Mpa, което позволява ефективно прочищать засоры с помощта на технологията надувания на дружеството; разбрызгивать вода не е лесно.Той също е снабден с акумулаторна батерия, което го прави по-ефективно, отколкото традиционна ръчна въздушна помпа, и улеснява прочистку засорившихся канализацията. 【Широко приложение】 С различни аксесоари унитазный буталото Aiment високо налягане подходяща за тоалетни, сливных тръби, кухненски мивки, душ, подово отводняване, баня и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория

КОЛЕР 1216616 Детайл, Незаконченная
  • Новинка
Оценки:

КОЛЕР 1216616 Детайл, Незаконченная

Защита на продукти KOHLER, винаги обръщайте внимание на логото на KOHLER ORIGINAL PARTS28 комплект за монтаж на клапа�

BGN 1.00
Емерсън E202, Неръждаема Стомана
  • Новинка
Оценки:

Емерсън E202, Неръждаема Стомана

Мощен двигател с мощност от 1 / 2 конски сили (тих асинхронен двигател с твърд диск)Здрава конструкция от �

BGN 2.00
Тирбушон Ridgid 62370, T313 8
  • Новинка
Оценки:

Тирбушон Ridgid 62370, T313 8

62370 Тирбушон, T313 8"На този обект се използва за пневматиката, пневматични на устройството и аксесоари.Тоз

BGN 21.99