• Новинка
Притежателят на тоалетна ролка Кутия за Салфетки, Стойка за Тоалетна хартия за Кухня и Баня, Без Пробивных дупки Обзавеждане за Баня (Цвят: синьо)

Притежателят на тоалетна ролка Кутия за Салфетки, Стойка за Тоалетна хартия за Кухня и Баня, Без Пробивных дупки Обзавеждане

Buyers rating:
BGN 19.56

Налично

Луксозна изработка на модерна обстановка ще се създаде стилен и семпъл стил в банята, тоалетната, кухнята и т ● Здрава, защищающая хартия. ● Не, той е достатъчно здрав, за да устои на удара, и му е трудно да се прекъсне. ● А компактен и с модерен дизайн ще допълни вашата баня. ● Лесно е залепен към повечето повърхности, а също така може да се използва като самозалепващи се подложки.Луксозна изработка на модерна обстановка ще се създаде стилен и семпъл стил в банята, тоалетната, кухнята и т. ● Здрава, защищающая хартия. ● Не, той е достатъчно здрав, за да устои на удара, и му е трудно да се прекъсне. ● А компактен и с модерен дизайн ще допълни вашата баня. ● Лесно е залепен към повечето повърхности, а също така може да се използва като самозалепващи се подложки.Максимално тегло 0.6 кг, вид хартия поставка за тоалетна с текстура от дървени пластмаса.

Подробности

Подобни продукти в категория