• Новинка
Kisangel 1 бр., Сушилни Сини Детски Стелажи, Калъф за продукти, Чанта за Кърмене, Голяма Бутилка за Съдове с Притежателя на Предмети, изделия от стъкло, Пластмасов Контей?

Kisangel 1 бр., Сушилни Сини Детски Стелажи, Калъф за продукти, Чанта за Кърмене, Голяма Бутилка за Съдове с Притежателя

Buyers rating:
BGN 35.77

Налично

С Пътна чанта за носене за бебето : Преносим контейнер за шишета за хранене, калъф за бебешки шишета A, за съхранение на бебешки неща в добро наред и лесно да ги извадят.Кутия за съхранение на бебешки бутилки с мляко : Лек и преносим, подходящ за домашна употреба и пътуване.Калъф за бутилка с мляко : С използване на полипропиленови материали и фина работа, vi, Кутия за съхранение на шишета за хранене : е Предназначена за това, да си бебешки неща са били добре организирани и им е лесно да се извадят.Пластмасова кутия за съхранение : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, здрав и създаден за продължителна употреба.Пратката включва 1 х калъф за съхранение Характеристики - Добър контейнер за бебешки принадлежности, която ще запази всичко необходимо за бебето чисти, както и ще осигури достатъчно пространство за съхранение чанти-хладилник Beastmilk. - Размер : прибл.47in Кутия за кърмене. - Това може да бъде поставка за съхранение на бутилки с мляко, пустышек, играчки, памперси, шишета с вода и други детски стоки. - Цвят : Син пакет за обяд от бебешки шишета. - Лек и преносим, подходящ за домашна употреба и пътуване чанта за носене. - Материал : Кутия за млякото и млечните продукти бутилки от полипропилен. - Е изработен от полипропиленови материали и практични за продължителна употреба в чантата за повиване за хранене. - Регулируема каишка прави пътуването лесно и удобно чекмедже за съхранение на бутилки за хранене.Информация за ТоварахпласТиковый кутия за съхранение, преносим за пътуване и на открито.Калъф за бутилка с мляко Чудесен контейнер за съхранение на бебешки бутилки с мляко за родители, който може да съдържа вградени елементи в чистота.кутия за съхранение на бебешки бутилки с мляко, В него може да се съхранява бебешки бутилки, млечни шишета, прибори за хранене и други аксесоари. кутия за съхранение на бутилки за хранене на Този продукт представлява калъф за бебешки шишета изработен от полипропиленови материали, im.

Подробности

Подобни продукти в категория