• Новинка
Авто Охлаждащ вентилатор с Регулираща се на 360 ° Двойно Глава, Бесщеточный двигател, Безшумен Авто фен Micro за автомобили/джипове/джипове/Камиони /Лодки (с цветен под?

Авто Охлаждащ вентилатор с Регулираща се на 360 ° Двойно Глава, Бесщеточный двигател, Безшумен Авто фен Micro за автомобили/джипове/джипове/Камиони

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Регулируеми автомобилни фенове с две глави】 Този автомобил охлаждащ вентилатор с 2 въртящи се вентилаторни глави, 2 глави могат да се въртят на 360 ° и се завърта в посока на ръкаТой може да създаде силен вятър, за да се охлади пътници на задните седалки и на домашни любимци на задната седалка веднага, когато климатика на колата работи слабо или го няма. 【2 независими ключа, 3-степенна Корекция на】 Вентилатор с двойна глава е оборудван с две независими ключове, ляв и десен ключове управляват леви и десни фенове.Когато не ви трябва да включва два вентилатора едновременно, можете да включите един от тях.Превключвател с 3 организираха настройки, с помощта на която може лесно да се регулира скоростта на вятъра.Осигурете ви най-удобното използване на продукта!. 【Липсата на слепи петна】 Този вентилатор за циркулация на охлаждащ въздух няма да има визуален трептящи петна малък размер. завъртане на 360 °, можете да произволно да конфигурирате изход на въздуха от климатика, той не ще загораживать линия на преглед, и на дългите, ще стане по-безопасно. 【Ефективен + ниско ниво на шум】 Този портативен авто охлаждащ вентилатор е изработен от износостойкого материал с ниска консумация на енергия, високоефективни обдувом за поддържане на циркулацията на въздуха в колата и ефективно премахване на неприятни миризми.Ниско ниво на шум, не ще алармата на почивка деца и домашни любимци. 【Автомобилни фенове USB】 са Подходящи за всички автомобили с двойно автомобилен фен.Нашите тези фенове с двоен клипс са подходящи за всички семейни автомобили, микробуси, джипове, atv, лодки.Ниска консумация на енергия, ниско ниво на шум, но силен вятър и двустранно залепваща лента за надеждно определяне на вентилатора в колата. 【Регулируеми автомобилни фенове с две глави】 Този автомобил охлаждащ вентилатор с 2 въртящи се вентилаторни глави, 2 глави могат да се въртят на 360 ° и се завърта в посока на ръка.Той може да създаде силен вятър, за да се охлади пътници на задните седалки и на домашни любимци на задната седалка веднага, когато климатика на колата работи слабо или го няма. 【2 независими ключа, 3-степенна Корекция на】 Вентилатор с двойна глава е оборудван с две независими ключове, ляв и десен ключове управляват леви и десни фенове.Когато не ви трябва да включва два вентилатора едновременно, можете да включите един от тях.Превключвател с 3 организираха настройки, с помощта на която може лесно да се регулира скоростта на вятъра.

Подробности

Подобни продукти в категория

Samsung DA97-06417Q в събирането-Френски
  • Новинка
Оценки:

Samsung DA97-06417Q в събирането-Френски

Тегло на продукта : 4,0 кгСтрана на произход : Сащ.Търговска марка : Samsung.Размери на продукта : 3,0 "Д х 39,0 "Ш х 2

BGN 2.33
Набор от руски Матрешек 7 бр.
  • Новинка
Оценки:

Набор от руски Матрешек 7 бр.

Дървен комплект матрешек включва 7 брНайголямата кукла 5,3 инча, наймалко с 0,8 инча Заготовки матрешек в�

BGN 35.15