• Новинка
Фиби за Коса с кичури-Пеперуди, 8ШТ на Тъканта, Шнола-Пеперуда с Подвижни Златисто-Сребърен Пискюл, Скъпа Метална Шнола-Пеперуда Отстрани, Щипки за Коса, за Жени, Юно?

Фиби за Коса с кичури-Пеперуди, 8ШТ на Тъканта, Шнола-Пеперуда с Подвижни Златисто-Сребърен Пискюл, Скъпа Метална Шнола-Пеперуда

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

?【Изискан дизайн】 фиби за коса с дълъг пискюл-пеперуда с уникален дизайн на пеперуди от мек шифон, който е елегантен, модерен и красивЧетката ще бъдат леко мърдам при движение, на кисточке ще виси красива пеперуда, която лесно се съчетава с ежедневните нарядами и красив грим, давайки ви по-сладък и грациозен темперамент. ?【Подвижен пискюл-пеперуда】 В комплекта са включени 4 двойки висящи заколок-пеперуди за коса в различни цветове : светло розово, тъмно розово, синьо и лилаво.Четката за обувки на висок ток могат да бъдат отстранени, можете да изберете 2 различни начина на носенето на тези красиви тъкани заколок-пеперуди в съответствие с настроението си. ?【Материал премиум-клас】 красиви фиби за коса с кичури в формата на пеперуда изработена от висококачествена тъкан и метална сплав, които изглеждат изящно и светло, както и трайни и удобни в чорап. Шнола за коса силна фиксация надеждно улавя и се задържа вашата красива коса е, че ви позволява лесно да създавате елегантни и изискани прически за вас. ?【Широко приложение】 фиби за коса с метални тъкани пискюли-пеперуди може да се прилага в много ситуации и ще ви даде възможност да да бъде най-ярко в най-различни поводи, като сватби, рождени дни, конкурси, годеж, абитуриентски, парти, меден месец, дата, абитуриентски, банкети, ще добавят нотка на блясък на вашето заедно и прическа. ?【Идеален избор за подарък】 Тези фантастични тъканни аксесоари за коса във формата на пеперуда с четки са подходящи за жени и момичета, с всякакъв обем на косата, може да свети във всеки случай, особено на светлината, като сте най-очарователната.Това е един прекрасен подарък за момичета и жени за рожден ден и Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин, Нова година и Деня на майката.Фиби за коса с кичури-пеперуди, 8 бр. на тъканта, Шнола-пеперуда с Подвижни златисто-Сребърен пискюл, скъпа метална Шнола-пеперуда Отстрани, Щипки за коса, за жени, юноши, момичета, Аксесоари за коса.

Подробности

Подобни продукти в категория