• Новинка
Мъжки портфейли SHERCHPRY, 1 бр., Луксозен Мъжки Кожен Лек ключ, Просто за пари, Практичен портфейл Pouchcoin, Преносим Портфейл, Телефон, Пари, Заем с цип, Модерен Клатч, Бизне?

Мъжки портфейли SHERCHPRY, 1 бр., Луксозен Мъжки Кожен Лек ключ, Просто за пари, Практичен портфейл Pouchcoin, Преносим Портфейл,

Buyers rating:
BGN 5.93

Налично

ПУПортфейл за монети и карти : Избирайте висококачествени материали и продукти, които не се имат специфична миризма.Дълъг портфейл за карти : Приложение : Може да се носи с себе си в пътуване, по работа, по работа и така нататък.Продуктът малки и лесно, преносимо и удобно в переноске.Държач за кредитни карти : този портфейл е оборудван с многослойно на кабинета, в която можете да съхранявате карти, монети, пари в брой и дребни елементи.Чантата-в чантата си : С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Дълъг портфейл за кредитни карти : Приложение : Може да се носи със себе си при пътуване, бизнес, работа и така нататък.Списък на пакетите 1 x Характеристики на чантата- - Също може да стане добър подарък за вашите приятели и членове на семейството, те да го направят. -Материал : PU - Гладки и плавни ципове позволяват лесно отваряне и затваряне, просто и удобно. - Размер : прибл. 22,00 X11,00 X2,00 см / 8,65 X4,32 X0,79 инча - Този портфейл е оборудван с многослойно чантата за съхранение на карти, монети, пари в брой и малки предмети. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. - - нежна и щедра външен вид, здрава и гладка структура.Описание на продукта-дълъг портфейл за кредитни карти, Ако търсите мъжки портфейл на стабилно качество на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашият портфейл ще бъде най-добрия избор. портфейл за монети, изработен от висококачествен материал, така че можете да го съхранявате дълго време.Държач за кредитни карти междувременно, тя има специален и привлекателен външен вид.

Подробности

Подобни продукти в категория