• Новинка
officefixx за премахване на скоби 6шт, 16,4x1,6x1,4 - Инструмент за премахване на скоби с магнитен изземване и линия за окачване - Ергономична дръжка за нескользящего заснеман?

officefixx за премахване на скоби 6шт, 16,4x1,6x1,4 - Инструмент за премахване на скоби с магнитен изземване и линия за окачване

Buyers rating:
BGN 4.79

Налично

Помага за запазване на работното място бъдете организирани и без бъркотияУдобна функция окачване осигурява лесен достъп до приспособлению за теглене на клипове. Удобен захват за малки ръце.Насърчава независимост и самостоятелност. - Моля, съвет за лесно отстраняване скобяной тел. - Корона от неръждаема стомана издържа на образуването на ръжда.Удобно премахване на клипове, без помощта на ръцете, благодарение на вградения протоколи сензора.Повишава сигурността за сметка на намаляване на риска от случайни ваксини скобой. - Подходящ е за използване на дясната или на лявата ръка.Borislav за палеца за по-добро управление на инструмента.Моля, съвет за лесно отстраняване на тел от штапеля. Огънат съвет има разлика за задържане на тел от штапеля.Спестете време в почистване на Връх нашия инструмент за отстраняване на телбод е снабден с вграден магнит, което позволява лесно да се събират изтрити скоби.Тя се поставя в една линия за закачване, за да скобяные тел няма да попаднат в ръцете си.Никаква мента хартия - не се притеснявайте за това, че този инструмент ще развали вашите документи.Нашето ергономичен устройство за отстраняване на телбод внимателно премахва телена кламери, не трошене и не трябва вашите документи, като се гарантира, че вашите важни документи, ще останат непокътнати.Компактни и стилни - средство за премахване на клипове са удобни за съхранение на размер 16,4x1,6x1,4 и се предлага в 6 цвята : червено, синьо, оранжево, жълто, черно и розово, което ви дава възможност да изберете цвят, който най-добре отговаря на вашия стил и индивидуалност.Идеална за използване в движение - функция окачване позволява лесно да се заеме нашето устройство за премахване на скоби със себе си, където и да отидете, като се гарантира, че вие винаги имате надежден инструмент за облекчаване на staples.Удобен и преносим, той е идеален за използване в офиса, у дома или при пътуване.Бързо и ефективно - нашата писалка за премахване на клипове улеснява процеса на отстраняване на кламери. бързо и лесно премахва кламери с 10 листа хартия, ускоряване на работния процес.Кажете сбогом на ръчно премахване телбод и опростете работата си.Спестете време в почистване на Връх нашия инструмент за отстраняване на телбод е снабден с вграден магнит, което позволява лесно да се събират изтрити скоби.

Подробности

Подобни продукти в категория