• Новинка
Безжична настолна лампа JONEMO Акумулаторна -настолна лампа с захранването от батерията 5000 ма, 3-цветен led настолна лампа с плавно регулиране на яркостта за вътрешна / ?

Безжична настолна лампа JONEMO Акумулаторна -настолна лампа с захранването от батерията 5000 ма, 3-цветен led настолна лампа

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

【Голям капацитет&Дълъг живот】-Лампата се захранва от батерия вградена литиева батерия с капацитет 5000 mah, безопасна и энергосберегающаяСнабден със зарядно, кабел Type-C с помощта на най-новите технологии, бързото зареждане, зареждане на 3-4 часа, може да се използва в рамките на 8-48 часа. гарантира, че вие винаги ще имате светлина, когато ви е необходимо. 【3 цвята с плавно регулиране на яркостта на】-Безжична настолна лампа с 3 режима на осветление, горни сензорен дизайн, кратко натискане за последователно превключване на дневна светлина, бяла светлина и топла светлина (6500 К / 4000 До / 2700 К); Продължително натискане за плавно димиране (от 100% -1%).Адаптируйтесь към различни житейски ситуации, доведете неочаквано удобство в живота си. 【Минималистское оформяне на】- Височина : 12 см, диаметър : 5 см, тегло : 1 инч. Безжична настолна лампа изпълнена в модерен минималистичен стил.Минималистичен стил не само се фокусира върху практичност, но и отразява изтънченост и индивидуалност на съвременната обществения живот в съответствие със съвременните вкусове.Идеални за украса на домове, дневни, спални, трапезарии, писмени маси, тераса и още много други. 【Led защита на очите】 светодиодна настолна лампа с 40 SMD led източник на светлина, еднакво светлина, мека, без светлинни ефекти, може да е ефективно за облекчаване на умора на очите при продължително четене-добре може да защити очите си.Това е перфектният избор за настолна лампа за работа и училище. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 Визия JONEMO се състои в това, да позволят на клиентите да се насладите на истинско качество на живота, не само с качествени продукти, но и с качествено обслужване, по всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори в рамките на 12 часа и ще ви даде задоволителен отговор.

Подробности

Подобни продукти в категория

Irving Trust Co. - Склад за сертификат
  • Новинка
Оценки:

Irving Trust Co. - Склад за сертификат

Банковите акции, отпечатани на Американската компания банкови бележкиСертификат акции, издадени на пр�

BGN 2.00