• Новинка
Ръчно купол с тестер твърдост Gowe по Викерс Диапазон от стойности на твърдост: 8HV ~ 2900HV

Ръчно купол с тестер твърдост Gowe по Викерс Диапазон от стойности на твърдост: 8HV ~ 2900HV

Buyers rating:
BGN 18.99

Налично

Ръчно купол с тестер твърдост Виккерса Диапазон от стойности на твърдост : 8 HV ~ 2900 HVGOWE е регистрирана търговска марка, моля, вижте по-подробно описание на продукта по-долу или на снимки.Спецификация : 1. Въвеждане и прилагане на Трети тестер твърдост на нов тип по Викерс - това е високотехнологичен продукт, интегриран с оптика, механика и електричество.Машината е с красив дизайн, стабилни функции и лесно управление използва прецизен механичен метод и метод фотоэлектричества.Машината използва компютърен софтуер за програмиране и оптичната измерительную система и може да избере методите за измерване на твърдостта по Викерс и Кнупу, които позволяват да се регулира силата на измерените източници на светлина и да изберете продължителността от време.LCD екран може да показва метод за изпитване и тестване мощност.Машината може да се измери дължината на вдавливания и време и стойност на твърдостта може да се преобразува.Екран директно прочитания стойност на твърдост, за да се избегне усложняването на референтната маса.Той е лесен за използване, притежава висока точност и вграден принтер, способен директно да отпечатате данните за тестване.Машината може да се свърже компютъра чрез CCD и провеждане на различен анализ на изображения с помощта на софтуер hardness mircosoftware.Това е идеалното оборудване за определяне на твърдост за научно-изследователски институции, предприятия и служби за контрол на качеството за провеждане на научни изследвания и тестове.Основната цел и сфера на приложение : използва се за определяне на твърдост по Викерс малки, тънки образци с проникващ повърхностно покритие и за определяне на твърдост по Кнупу стъкло, керамика, ахат, скъпоценни камъни и други твърди, но са крехки материали, създадени от човека.

Подробности

1. Introduction and application:
The third new-type Vickers hardness tester is the high-technology product integrated with optics, mechanics and electricity. The machine with beautiful design, stable functions and simple operation adopts fine mechanic technique and photoelectricity technique. The machine uses computer software programming and optical measurement system and can choose the Vickers and Knoop hardness measurement, which can adjust the strength of measuring light sources and choose duration time. LCD screen can display testing method and testing power. The machine can measure the length of indentation and the times and the hardness value can convert mutually. The screen directly reads out the hardness value to avoid the complication of the look-up table. It is easy to use and with high accuracy and built-in printer able to directly print the testing data. The machine can connect computer through CCD and make various analysis of pictures through hardness mircosoftware. It is the ideal hardness testing equipment for scientific research institutions, enterprises and quality inspection departments to research and test. :
Main purpose and the scope of the application:
Applicable to the Vickers hardness test of small, thin, surface coating penetration specimens and the Knoop hardness test of glass, ceramic, agate, precious stones and other man-made hard but brittle materials. :

Подобни продукти в категория

Подмяна на ДВИГАТЕЛЯ STRATOLINE 80-10746
  • Новинка
Оценки:

Подмяна на ДВИГАТЕЛЯ STRATOLINE 80-10746

Подмяна на двигателя STRATOLINE 8010746Единица за продажба : 1 Подмяна на двигателя STRATOLINE 8010746.Единица за продажб

BGN 125.59