• Новинка
ScrapLife | Мъжки Hoody с качулка Premium Performance Борба Essential Performance Warm-up | Избор на професионалните спортисти! (Младежки Средни, Черни)

ScrapLife | Мъжки Hoody с качулка Premium Performance Борба Essential Performance Warm-up | Избор на професионалните спортисти!

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Само ръчно пране. Материал от линейни мрежи от 100% полиестер с 4-лентова еластичност и влагоотделением на вставках ръкави, гърба и капюшоне. 87% Полиестер / 13% ликра, еластичен руно, вътрешна повърхност е с матово покритие, импрегнирана за отнемане на влага.Цип YKK в центъра отпред до половината от дължината.По-дълги отрежете ниско от собствен материал и маншети на ръкави.Дълги втачные ръкави и монтиране приятелка.Само ръчно пране. Материал от линейни мрежи от 100% полиестер с 4-лентова еластичност и влагоотделением на вставках ръкави, гърба и капюшоне. 87% Полиестер / 13% ликра, еластичен руно, вътрешна повърхност е с матово покритие, импрегнирана за отнемане на влага.Цип YKK в центъра отпред до половината от дължината.По-дълги отрежете ниско от собствен материал и маншети на ръкави.Дълги втачные ръкави и монтиране приятелка.Цип YKK дължина до средата на бедрото, дълги втачные ръкави и монтиране приятелка, Подобрена отрежете дъното на корпуса и маншети на ръкави от собствения си материал, Потайные предните джобове на фуги, Вътрешен джоб във вътрешността на джоба за мобилен телефон и ключове, Плосък завързана дантела около врата (само за възрастни), перлено бял силиконов марката Scrap Life, фирмен знак Scrap Life в задния край с надпис "Made of More" вътре в : 87% полиестер / 13% ликра, еластичен руно, вътрешна повърхност с матово покритие от 100% полиестер, материал с линейна мрежа с 4-лентова еластичност, влагоотводящие поставяне на ръкавите, облегалка и покривалото от главата си.

Подробности

Подобни продукти в категория

900 Global Money Badger Tour 15 паунда
  • Новинка
Оценки:

900 Global Money Badger Tour 15 паунда

Асиметрична сърцевината на обърнатия грайфер ще котелку бързо да се промени посокатаОчаквайте да види�

BGN 0.67