• Новинка
Yardwe 5шт Бамбуковое Сито Ракита Настолна Кошница Тава за Днес Ракита Кошница за прибори за хранене Овални Кошница Сплетен тава Кошница за плодове и Практични, Кошни?

Yardwe 5шт Бамбуковое Сито Ракита Настолна Кошница Тава за Днес Ракита Кошница за прибори за хранене Овални Кошница Сплетен

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Пластмасова кошница ЗА ТЕСТОТО - С фина обработка и добра консистенция, също са добър избор за украса на домаКОШНИЦА за НАСТОЛНИ ДИСПЛЕИ - може да се слагат всички видове плодови закуски, пряко или изсушени на въздуха продукти, пресяване ориз, налива вода.ПОСТАВКА за ПЛОДОВЕ НА МАСАТА - Натурален цвят и фина текстура правят тази кошница чудесна украса за масата.ТАВА ЗА СИТА - можете да ги штабелировать, за да се спести място, когато те не се използват.с влажна кърпа - голяма тава за кошници с плодове, зеленчуци, плодове, хляб и много други.КОШНИЦА ЗА КИФЛИ - красив Дизайн, впечатляващ универсален и практичен.Пластмасова кошница ЗА ТЕСТОТО - С фина обработка и добра консистенция, също са добър избор за украса на дома.КОШНИЦА за НАСТОЛНИ ДИСПЛЕИ - може да се слагат всички видове плодови закуски, пряко или изсушени на въздуха продукти, пресяване ориз, налива вода.ПОСТАВКА за ПЛОДОВЕ НА МАСАТА - Натурален цвят и фина текстура правят тази кошница чудесна украса за масата.ТАВА ЗА СИТА - можете да ги штабелировать, за да се спести място, когато те не се използват.с влажна кърпа - голяма тава за кошници с плодове, зеленчуци, плодове, хляб и много други.КОШНИЦА ЗА КИФЛИ - красив Дизайн, впечатляващ универсален и практичен.Списък на пакетите 5 x бамбук количка Функции - Материал : Бамбук плетени сита. - Този вид бамбук плетени кошници има дълъг срок на служба и не ще деформират кошница за закуска. - Благодарение на тънък майсторство на изпълнение и добра консистенция, това също е добър избор за практичните кошници за декорация на дома. - Това може да бъде не само количка за багаж, но и плетените настолна кошница за кухненски тави, употребявани с храна. Дизайн красиви, впечатляващи, универсални и практични кошници за десерти. - Лесно можете да закупите този набор от практични плетени бамбукови седя в тавата за пресяване.Описание на продукта Кошчето за боклук По този начин, това е наистина прекрасен кухненски помощник за избор.

Подробности

Подобни продукти в категория

USB Четец за смарт карти ACS ACR39U
  • Новинка
Оценки:

USB Четец за смарт карти ACS ACR39U

Отговаря на изискванията на TAAЧетец на карти CAC и PIV.ACR39 U е USBчетец за смарт карти, съвместим с FIPS 201.Той съ�

BGN 1.00