• Новинка
Четка за миене на подове JIGA 2 Бр. с дълга дръжка, Четка за миене на пола 2 в 1, Четка Стъргало с твърда Четка, Четка за почистване на Палубата, Баня, Плочки, Фугиране, Кух?

Четка за миене на подове JIGA 2 Бр. с дълга дръжка, Четка за миене на пола 2 в 1, Четка Стъргало с твърда Четка, Четка за почистване

Buyers rating:
BGN 10.76

Налично

✅【6-полюсная регулируема дълга дръжка + 2 глави четка за почистване на 】 В комплекта е включена четка за пода в 2 опаковкиДължина дръжки на четки за миене на пода може да се регулира от 15,6 инча до 33 инча и 47 сантиметра или дори повече.Можете да регулирате дръжката на четка за секс в съответствие с вашата задача по почистване; Поберегите коляното и гърба.Дюза за почистване на пода и може да се използва самостоятелно, което е много удобно. ✅【Ефективно, лесно и спестява усилия】 Четка + стъргалка 2 в 1 дизайнерски четка за миене на подове с твърда четка + гума стъргало; Отлична моющая способност; Четка + ски влековете степени за по-лесно премахване на петна, устойчиви на замърсявания, мръсна вода и прах; Повишаване на ефективността при изпълнение на домашната работа. ✅【Универсална четка за миене на пода】 Вие можете да я използвате като четка за пода или метла за почистване на открито.Нанася мокро и сухо.Четка за почистване на пода ще се използва не само за твърд под, плочки, вани, басейн, кухня, килими, но също е добре и е подходящо за почистване на тераси, двор, гараж, тротоар, стадион и други събития на открито. ✅【Здрава и лесна за поддръжка】 Четка за миене на пода са изработени от висококачествена PVC четина, гумен скрепер и дръжки от неръждаема стомана.Можете да използвате четка за пол, години, тя не погнется и не деформират.В горната част на дръжката има отвор за окачване, четки могат да се съхраняват на стената на банята.Компактен дизайн и лесен за използване следващия път. ✅【 Подобрена глава на четка 11 " и е фиксирана на 45 градуса】 ергономичен ъглов дизайн между главата четки и дръжка на 45 градуса, който ще ви помогне лесно да се достигне до ъгли и се напука.Фиксирана четка за зъби не отслабва при почистване; Размерът на главата на четката е около 11 см.Актуализация удължава глава четка, която за един път ще покрие по-голяма площ, спестява повече време. ✅【6-полюсная регулируема дълга дръжка + 2 глави четка за почистване на 】 В комплекта е включена четка за пода в 2 опаковки.Дължина дръжки на четки за миене на пода може да се регулира от 15,6 инча до 33 инча и 47 сантиметра или дори повече.Можете да регулирате дръжката на четка за секс в съответствие с вашата задача по почистване; Поберегите коляното и гърба.Дюза за почистване на пода и може да се използва самостоятелно, което е много удобно. ✅【Ефективно, лесно и спестява усилия】 Четка + стъргалка 2 в 1 дизайнерски четка за миене на подове с твърда четка + гума стъргало; Отлична моющая способност; Четка + ски влековете степени за по-лесно премахване на петна, устойчиви на замърсявания, мръсна вода и прах; Повишаване на ефективността при изпълнение на домашната работа.

Подробности

Подобни продукти в категория