• Новинка
Музикални Играчки NUOBESTY Музикални Играчки 18 бр., Блестящ Шумоподтискането, Подаръци за Партита, Звънци, Метални за Рожден Ден, Бебе Душ, Коледни Аксесоари за Абитури?

Музикални Играчки NUOBESTY Музикални Играчки 18 бр., Блестящ Шумоподтискането, Подаръци за Партита, Звънци, Метални за Рожден

Buyers rating:
BGN 55.65

Налично

- Цвят : както е показано на фигура 2 Продуктът е лесен и удобен за използване, което ефективно ще ви помогне да създадете атмосфера на партито.Изработен от висококачествени материали, безопасни и трайни за дълго използване.Характерен и забавен дизайн с приятен цвят и яркост.Тези шумоглушители с пискюли при полъх издават силни и весели звуци. идеални за празнуване на партита, повдигане на настроението и т. Също така е идеален за фестивала и парти по случай рождения ден.Описание на Този продукт е комплект от 18 бр. подбадривающих свистков.Можете да ги използвате за генериране на звуци, за да развесели партита и да се създаде атмосфера.Много интересни играчки, с хубав интериор под формата на кисточек ще имате щастлива атмосфера.Подходящ за празнични партита, рожден ден, слот аплодисменти.Характеристики Материал : пластмаса, хартия - Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни за дълго използване.- Продуктът е лесен и удобен за използване, което ефективно ще ви помогне да създадете атмосфера на партита.- Тези шумоглушители с пискюли издават силен и смешни звуци при полъх на вътре.- Характерен и забавен дизайн с приятен цвят и яркост.- Идеален за празнуване на партита, повдигане на настроението и т. Също така е идеален за фестивала и парти по случай рождения ден.- Цвят : приблизително както е показано на фигура 2. - Размер : 17 X5 X1 виж Пратката се състои от 18 свистков.

Подробности

Подобни продукти в категория

Anncus S29GL01GP10TFIV1 TSOP 01GP10TF 10 БР.
  • Новинка
Оценки:

Anncus S29GL01GP10TFIV1 TSOP 01GP10TF 10 БР.

Произход : CN (Origin)Състояние : Ново.Тип : Регулатор на напрежение.Приложение : стандартно.Произход : CN (Origin).�

BGN 1.33
Лост и спорта Electrolux 241682001
  • Новинка
Оценки:

Лост и спорта Electrolux 241682001

Модел на производителя №241682001 Оригиналната дубликат част Продуктът Frigidaire.Описание на продукта Е ориги�

BGN 17.07