• Новинка
Професионален Сешоар за кучета Foern, Безшумни Сушилни за кучета 65 db с Висока Скорост, за Изсушаване на козината на домашни любимци 2500 W за Дома за Малки Средни и Голем?

Професионален Сешоар за кучета Foern, Безшумни Сушилни за кучета 65 db с Висока Скорост, за Изсушаване на козината на домашни

Buyers rating:
BGN 166.59

Налично

?[ЧУДЕСЕН подарък] Нашите машинки за подстригване на кучета стилни и елегантни, подходящи за дома и бизнеса за грижа за косатаИзходна мощност : 2500 W, напрежение 220 V.Благодарение на по-мощна сила на духа и в резултат на високото двигателя нашия сешоар за домашни любимци подходящ за кучета и котки различни размери.Дайте на вашия любим човек, домашен любимец внимателно вытереться след душ. ? [ОГРАНИЧАВАНЕ на ВРЕМЕТО] температурен Диапазон : 109,4 ° F-149 ° F. За малки кучета и котки; това ще ви отнеме 8-12 минути. 15-20 минути за средни кучета; За големи кучета - 25-40 минути за пълно изсъхване, след душ.Выдувая излишните подкосъм вашия домашен любимец, козината на вашето куче може да стане по-здравословна. ? [НАМАЛЯВАНЕ на НИВОТО на шума] Конструкция въздуховод с ниско ниво на шум (65 db) осигурява бережную сушене, защита на вашия домашен любимец от уплаха.Горещ и студен въздух, може да се смени, а скоростта на вятъра се коригира, като по този начин може да се регулира в съответствие с вашите лични нужди. ? [4 дюзи и гъвкав маркуч] Можете да използвате различни съвети за различни части на тялото си и да се отдаваме на сладки домашни любимци различна форма. регулируем размер на маркуча : маркуч с дължина 6,6 фута / 2 м предоставя неограничени движения при сушене на вашия домашен любимец. ?[ОПАКОВКА и ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ] 1 * сушилня за кучета, 4 * дюза, 1 * Гъвкав маркуч.Ние ценим нашите клиенти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Защо избра точно нас?1. Бързо да изсъхнат, за да се домашни любимци не простудились през зимата и да ви спести време. 4 вида дюзи могли да разнообразите нужди пользователей3. Дълъг маркуч и захранващ кабел, които ще ви помогнат да изсъхне на вашия домашен любимец без ограничения. Лекота на използване.Чудесен подарък за вашите домашни любимци.Параметри : Материал на продукта : ABS Мощност : 2500 W Напрежение : 220 v Честота : 50/60 Hz Шум : ≤ 65 db Скорост на вятъра : 38 м /с (регулируем) Температура : 109,4 ° F-149 ° F (регулируемо) Дължина на маркуча : 30-90,6 инча / 76-230 см Дължина на захранващия кабел : Макс.

Подробности

Подобни продукти в категория