• Новинка
Шеллен Лилава Кутия За Съхранение на Бижута, Кутия за Украшения, Органайзер За Бижута Кутия за Съхранение на Великденски Яйца от С Сплав, Кутия за Съхранение на Биж?

Шеллен Лилава Кутия За Съхранение на Бижута, Кутия за Украшения, Органайзер За Бижута Кутия за Съхранение на Великденски Яйца

Buyers rating:
BGN 8.68

Налично

Изискан дизайн : Тази кутия за съхранение на бижута изработена в цвят лилаво възкръснал, яйцата, украсени с пайети, които се различават изискан качество на изработкаТова може да даде на вашето работното място елегантен и луксозен вид.Може да се използва като подпори за стрелба.Той много цветове за избор.СФЕРА на ПРИЛОЖЕНИЕ : Тази кутия за съхранение на бижута може да се използва като кутия за съхранение на бижута за съхранение на вашите пръстени, обици и т. Това може да се предотврати драскотини и сблъсък на бижута.Тя може да се използва като декорация в стаите, баровете, автомобили и други места.МАТЕРИАЛ : Тази ковчег за съхранение на бижута изработени от сплав с.Цинк сплав има висок цвят, устойчивост на износване, устойчивост на деформации и корозия, издръжливи и дълготрайни.Можете да го използвате с доверие.Размер : Размерът на тази кутия, за съхранение на бижута възлиза на около 4,3 * 7 см/1,7 * 2,8 инча.Той е оборудван с жълта кутия за съхранение с размери около 7.6 * 2 инча, което е удобно за носене и за съхранение на кутии за съхранение.Подходящ за вътрешна и външна употреба. подарък : Тази кутия за съхранение на бижута може да се използва като подарък за приятели, колеги и семейството на рожден Ден на благодарността, годишнини, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката и Нова година.Той има определена колекционерски магазини има стойност.Характеристики : Изработен е от висококачествена сплав с за трайно и устойчиво използване.Това може да бъде вашата маркова ковчег за украса за съхранение на пръстени, колиета, украшения и т., Рисувани емайл, меки и наситени цветове, трайни, като нова.Дизайн на великденски яйца с красив дизайн, лек и елегантен.Красиво декоративно украшение и хубав подарък за вашите приятели.Спецификация : Материал : цинк сплав, Размер : прибл. 4,3 * 7 см / 1,7 * 2.8 инча Размер на опаковката : прибл.6 * 2in Цвят : Лилав, Зелен, Червен, син (по избор) Осъществяване Списък : 1 x Кутия за съхранение на бижута Забележка : 1.

Подробности

Material:
Zinc alloy
Size:
Approx. 4.3*7cm/1.7*2.8in
Package Size:
Approx. 7.5 * 6.5 * 5.1cm / 3 * 2.6 * 2in
Color:
Purple, Green, Red, Blue (Optional)
Package List:
1 x Jewelry Storage Box:
Note:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
2. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Подобни продукти в категория