• Новинка
URMAGIC Дрехи За Новородени Момичета, Дрехи с цветен Печат За Малки Момичета, Комплект Панталони, Дрехи За Новородено, Детски Гащеризон, Превръзка На Главата За Момиче?

URMAGIC Дрехи За Новородени Момичета, Дрехи с цветен Печат За Малки Момичета, Комплект Панталони, Дрехи За Новородено, Детски

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

95% Памук, 5% ликраЗакопчалката на копчета. 【Мек материал】 Комплекти расклешенных панталон за малки момиченца, изработени от 95% памук + 5% ликра, грижи за кожата на младите момичета, предоставяне на удобни за обличане. 【Костюми с изгорени панталони на райета за малки момичета】Класически червени и бели ивици, съчетани с изгорени панталони с принтом "моето 1-во Коледа", като всички тези елементи създават в семейството атмосфера на щастие. 【Атрактивен дизайн】Гащеризон с красиви рюшами, че прави дрехи за малките момичета не са прости; панталони с хубав лък и скъп модел, напълно отпечатана в панталони; превръзка на главата подбрани в тон брюкам, със същото леопардовым модел или с едни и същи цветове. 【Размери 0-18 месеца】 дрехите за малки момиченца е подходящ за дрехи за новородени момичета 0-3 месеца, дрехи за момичета 3-6 месеца, бебешки дрехи с дълги ръкави за момичета от 6-12 месеца, дрехи за малките момичета на 12-18 месеца. 【Приложими сценарии】 Комплект есенни дрехи за малките момичета, подходящи за фотосесии, шик парти и празник, подходящ като начална дрехи за малките момичета, ежедневни облекла, дрехи за игри, сън, чудесен подарък за рождения ден.Тази дрехи за малките момичета - идеален подарък от татко, мама и леля, за да изразите своята любов.Материал : 95% памук + 5% ликра. Размери : 0-3 месеца, 3-6 месеца, 6-12 месеца, 12-18 месеца.Елементи : Панталони на райета, Костюми с изгорени панталони.Печатни букви : Моето 1-во Коледа.Цел : Новородени момичета, новородените момичета, момичета-бебета.Поводи : Коледа дрешки за новородени момичета, облекло за среща на завършилите за малки момичета.Ключови думи : Коледни дрешки, за да има момичета,първи коледен костюм за момичета, коледен костюм за момиче, комплект коледни панталони за момиче,комплект коледни расклешенных панталони.

Подробности

Подобни продукти в категория