• Новинка
Ipetboom 3 бр. Живи Памук Идеалният Папагал За Отдих + и Студен Подслон Птица Чинка Клетка за Птици Въже Уютно Зимно Място Ръчен труд за Сън Вылупляющиеся Хищници Канарч?

Ipetboom 3 бр. Живи Памук Идеалният Папагал За Отдих + и Студен Подслон Птица Чинка Клетка за Птици Въже Уютно Зимно Място

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

КЪЩИЧКИ ЗА ПТИЦИ - малък размер, лек, лесно се съхраняват и пренасятМожете да го използвате и в клетката като играчки-люлеещ за птици.КЛЕТКА за ПТИЧИ КЪЩИЧКИ - красив и уникален дизайн може да привлече вниманието на домашни птици и да им желание да останат в нея.ЗИМНА СПАЛНА ЛЕГЛО - Птичето гнездо за клетки, идеално за птици и малки пухкави животни.Дайте на вашия домашен любимец красив и топъл дом.МАТЕРИАЛ ЗА ГНЕЗДЕНЕ на СИПКА - малък размер и лек, лесно се съхраняват и пренасят.Можете да го използвате и в клетката като играчки-люлеещ за птици.СЛАМА КЪЩИЧКА за птици и малки пухкави животни.Дайте на вашия домашен любимец красив и топъл дом.КЪЩИЧКИ ЗА ПТИЦИ - малък размер, лек, лесно се съхраняват и пренасят.Можете да го използвате и в клетката като играчки-люлеещ за птици.КЛЕТКА за ПТИЧИ КЪЩИЧКИ - красив и уникален дизайн може да привлече вниманието на домашни птици и да им желание да останат в нея.ЗИМНА СПАЛНА ЛЕГЛО - Птичето гнездо за клетки, идеално за птици и малки пухкави животни.Дайте на вашия домашен любимец красив и топъл дом.МАТЕРИАЛ ЗА ГНЕЗДЕНЕ на СИПКА - малък размер и лек, лесно се съхраняват и пренасят.Можете да го използвате и в клетката като играчки-люлеещ за птици.СЛАМА КЪЩИЧКА за птици и малки пухкави животни.Дайте на вашия домашен любимец красив и топъл дом.Пакетът включва 3 x bird 's nest Характеристики - Цвят : както е показано на фигура bird' s nest легло. - Гнездото е много подходящ за гнездене, папагали, хамстери и други малки птици или космати животни. - Размер : Около 14x14x13 см Гнездо за люпене на папагала. - Материал : памук, въженият слама птичи къща. - Това осигурява сигурна топло място за птици от студените пронизывающих ветрове, дъжд или сняг отпадъци за папагали. - Малък размер и тегло, които лесно се съхраняват и пренасят.Можете да го използвате и в клетката като мода, играчки за кутия за птичи гнезда. - за птици и малки пухкави животни.Дайте на вашия домашен любимец красив и топъл дом - птичи гнезда за клетките.

Подробности

Подобни продукти в категория