• Новинка
Най-Съвместим калъф за AirPods с Перлата на Брелком, Розови Обувки, Сладък Калъф за момичета, Момчета, Жени, Твърд калъф за КОМПЮТРИ, на калъф за Airpods 2 и 1, сладък за Airpods-Б?

Най-Съвместим калъф за AirPods с Перлата на Брелком, Розови Обувки, Сладък Калъф за момичета, Момчета, Жени, Твърд калъф

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

✔【Съвместимост за】 Този калъф е съвместим с Airpods 2018 и нови Airpods 2019 ✔【Калъф за Air Pods 1 : 1】 При производството на калъфи за слушалки ние използваме като модел истински Air Pods, така че съотношението на своята практика и Air Pods е 1 : 1. Това опростява монтаж и демонтаж своята практика за слушалки. ❤【Външен дизайн】 Уникален дизайн на външния вид, прави си Air Pods по-привлекателни. ✔【Лесна употреба】 Тъй като върху Air Pods е необходимо да натиснете един път след изтегляне, не е необходимо да използвате бутон превключвател при нормална употреба, затова при проектирането сме премахнали дупка кнопочного ключа.Но това не се отразява на нормалното използване на normal, ако отворите капака при използването му, той автоматично се свързва с вашия телефон. ✔【Висококачествени материали】 Висококачествени материали за КОМПЮТРИ защитава вашите Air Pods от повреди при падане, не се драска други предмети.Прост дизайн с пайети, прави си Air Pods по-индивидуални и привлекателни. ✔【Съвместимост за】 Този калъф е съвместим с Airpods 2018 и нови Airpods 2019. ✔【Калъф за Air Pods 1 : 1】 При производството на калъфи за слушалки ние използваме като модел истински Air Pods, така че съотношението на своята практика и Air Pods е 1 : 1. Това опростява монтаж и демонтаж своята практика за слушалки. ❤【Външен дизайн】 Уникален дизайн на външния вид, прави си Air Pods по-привлекателни. ✔【Лесна употреба】 Тъй като върху Air Pods е необходимо да натиснете един път след изтегляне, не е необходимо да използвате бутон превключвател при нормална употреба, затова при проектирането сме премахнали дупка кнопочного ключа.Но това не се отразява на нормалното използване на normal, ако отворите капака при използването му, той автоматично се свързва с вашия телефон. ✔【Висококачествени материали】 Висококачествени материали за КОМПЮТРИ защитава вашите Air Pods от повреди при падане, не се драска други предмети.Прост дизайн с пайети, прави си Air Pods по-индивидуални и привлекателни.

Подробности

Подобни продукти в категория