• Новинка
Cabilock 3 комплекта За Пикник е От Неръждаема Японска Стомана За Възрастни Къмпинг с Отделяне на Bento Стомана Штабелируемая Консервация подготвям, че Пикник Офис Туриз?

Cabilock 3 комплекта За Пикник е От Неръждаема Японска Стомана За Възрастни Къмпинг с Отделяне на Bento Стомана Штабелируемая

Buyers rating:
BGN 10.00

Налично

ПП ЗАПЕЧАТАННАЯ КУТИЯ ЗА КОНСЕРВИРАНЕ - Тази кутия за bento-ланча извършва в преносим дизайн и не заема твърде много място при съхранение.ТЕРМОКОНТЕЙНЕРЫ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ - С ключалка на пряжке и подвижна силикон осигуряват херметичността само на съда, запазват свежестта на продуктите си и отстраняване на всякакви течове или миризми в чантата си.СЛУЧАЙНА КУТИЯ за ПРИГОТВЯНЕ на ХРАНА - с перфектен размер, подходящ за приготвяне на хранителни сандвичи и зеленчукова салата в движение.ДВУПЛАСТОВА кутия за BENTO-обяд-бокс за съхранение на домашната кухня, училище обяд бокс офис с обяд-бокс, лесен за използване.ОБЯД-БОКС с КАБИНЕТА - е Изработена от материали, полезни за здравето и гарантирано и може да се използва в продължение на дълго време.Списък на опаковки, 3 x двупластова кутия за бэнто 3 x чифт пръчици за хранене 3 x лъжица Характеристики -Материал-полипропилен и неръждаема стомана, откъснат от неръждаема стомана 304, полезни материали и двупластова кутия за закуска. -Цвят : Бял случайна кутия за бэнто -Разумна капацитет, високо ниво на външния вид, мощен, разбираемый, по-удобен контейнер за обяд. -Материал : неръждаема стомана 304, контейнер за хранене с топла изолация от полипропилен. Размер : около 20,00 X11,70 X10,50 см / 7,86 X4,60 X4 Преносима запечатани кутия за Bento. -Обяд-бокс за съхранение на домашната кухня, училище обяд бокс офис с обяд-бокс, прост в използването на двуслойни bento-бокс. -Многослоен дизайн, независим, без аромати; Модерен външен вид и удобен цвят кутии за закуска от неръждаема стомана. -Кутията е оборудвана с вентиляционным дупка от силикагел, затворени и херметически конструкция от силикагел, която не може да изтече по време на транспортирането суповой штабелируемой кутии за bento.Информация за стоки Случайна кутия за приготвяне на брашно и Този обяд-бокс е изработена от материали и е много подходяща за студенти и работници, които са заети на хранене у дома. обяд-бокс с офиси Също е много подходящ за съхранение на продукти у дома, за да ги поддържа свежи и чисти, като се гарантира, че ще можете да се насладите на вкусна храна всеки ден.

Подробности

Подобни продукти в категория

Превозвачът Вино Лили Пулитцер
  • Новинка
Оценки:

Превозвачът Вино Лили Пулитцер

Мек охладител е изработен от платното със синьо модел Лили Пулитцер с висока плътностИзолиран вътрешен

BGN 3.33