• Новинка
Ето това е да! Силиконова чанта за съхранение на хранителни продукти за Еднократна употреба, Бистра (комплект от 4 теми) | Екологично чанта за обяд | Запечатани, За го?

Ето това е да! Силиконова чанта за съхранение на хранителни продукти за Еднократна употреба, Бистра (комплект от 4 теми)

Buyers rating:
BGN 21.65

Налично

Набор от РАДОСТ Пакет от 100% висококачествен действително нетоксичен заведения и силикон. Проектирани с оглед на удобства за по-продуктивен живот.Безопасен и годен за повторна употреба.Много лесен за използване.Никакви неприятности.УМОРЕНИ от слайдер?ПОВЕЧЕ няма да плъзнете! 100% херметично запечатан пакет от супер лесни и подвижна крепост Tritan с двоен клипс.Просто стиснете, за да премахнете излишния въздух. Заключване / отключване на движение. Максимална сигурност с минимални усилия.ТОВА не е ОБИКНОВЕН ПАКЕТ за многократна употреба, за СЪХРАНЕНИЕ на ПРОДУКТИ.Повече от просто запазване на свежестта и безопасност на продукти.Повече, отколкото просто за многократна употреба пакет за обяд.Използвайте за приготвяне на храна, марината и суха вечеря.Как водоустойчива пътна чанта или пакет за топла вода при болки в гърба.ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ. НАПЪЛНО обратим.Няма недостъпни части.Съхранявайте опаковката чист. МОЖЕ да се използва във фризер, микровълнова печка, миялна машина.Висок клас храна силикон е безопасен за използване във фризер, микровълнова фурна, миялна машина и кипяща вода до 400 градуса по Целзий.Махнете скобата Tritan, ако трябва да се държи пакет в микровълнова печка повече от 10 минути за увеличаване на продължителността на живот.Ето така пакет!Това не е обикновен пакет за съхранение на продукти.Пакетът, който ви харесва в комплект. пакет от 100% висококачествен действително нетоксичен заведения и силикон.Не съдържа латекс. Проектиран с всички удобства за по-продуктивна работа.Сигурно и многоразов.Много лесен за използване.Никакви неприятности. 1 чанта с размер 50 мл / 1500 мл. 2 пакетчета размер на 33 грама / 1000 мл. на 1 чанта с размер 17 мл / 500 мл. Толкова много полезни неща можете да направите с тези торби.Всичко в движение.Широк отвор позволява лесно да получите нещата, както вътре, така и навън.Плоско дъно ви позволява чантата да стои самостоятелно, така че можете да използвате ръцете си, за нещо друго.Лесно преносимо тритановое уплътнение с двойно скоба за заключване и отключване за секунди.Удобна запечатани чанта.Просто стиснете, за да премахнете излишния въздух, и защелкните замък.Напълно обратими за лесно и цялостно почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Водоустойчив Раница Joy Уокър Повишена Видимост, Дъждобран със Светлоотразителен Каишка за Носене на Раница, Регулируема Противоскользящий
  • Новинка
Оценки:

Водоустойчив Раница Joy Уокър Повишена Видимост, Дъждобран със Светлоотразителен Каишка за Носене на Раница, Регулируема Противоскользящий

✔ Обновен каишка с катарама : дръжте дъждобран за раницата си на място, за предотвратяване на подхлъзва�

BGN 4.33