• Новинка
Етажерка за баня GLJAN без пробиване, монтаж на стена Съхранение на козметика, Съдове за багажник, Органайзер за съхранение на Душата, могат да издържат натоварване о?

Етажерка за баня GLJAN без пробиване, монтаж на стена Съхранение на козметика, Съдове за багажник, Органайзер за съхранение

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

★【Стенни рафтове】- Стенни рафта за баня може да се използва самостоятелно или в няколко комбинации, за да увеличите пространството за съхранениеМаксимална носеща способност на един слой е 30 кг. ★ 【 Съхранение голям капацитет】- В него могат да се съхраняват тоалетни принадлежности, средства за вани и грим, за да отговори на различните нужди на съхранение.Подходящ за баня, кухня, тераси, подходящ за различни случаи. ★ 【 Бърз дренаж】-Дъното выдолблено и бил пресушен, за да се предмети винаги са били сухи, за да се избегне попадане на влага и образуване на мухъл. ★ 【 Ъглова етажерка за баня】- Изработени от алуминиева сплав, ламинирано с галванично покритие, водонепроницаемое и коррозионностойкое, не е лесно да се справи. ★ 【Начин за монтаж, без пробиване】 За инсталиране използвайте немаркирующие етикети, подходящи за гладки стени, като теракот.Не е подходящ за боядисване на стените, оклеивания тапети и оштукатуривания стени. ★ Полк за баня изработен от алуминиева сплав и могат да издържат натоварване от 30 кг★ Монтаж без дупки, подходящ за монтаж върху гладки стени, като керамични плочки, не е подходящ за боядисани в бяло стени, обойных на стените и циментова замазка на стените.★Сливное дупка в долната част е предназначена за лесно източване и съхраняване на предмети сухи.● Размер : 30*13* 6 см / 11.4 инча ★ Стъпки за инсталиране : 1. Почистете мястото, където искате да инсталирате душ рафт. Използвайте caddy и лепило, за да се измери, където ще трябва да го инсталирате.Маркирайте линия за изравняване на лепила. Свалям защитно фолио лепило, след това залепете лепила и натиснете я, за да премахнете въздуха. Дръж душ кабина на куки от лепила.★Как да деинсталирате : Ако трябва да се откъсне нанесени на клей, вие можете с помощта на сешоар топлина клеевую повърхност, а след това да се откъсне от нея.★ Къде се използва : се Работи на различни гладки стени. Идеален за бани, тоалетни, кабинет, кухня, внимателно да организирате пространството.

Подробности

Подобни продукти в категория