• Новинка
JKUYWX Органайзер за баня без перфорация, Алуминиев Стенен Метален Материал, Сешоар за Коса, Стойка За Съхранение на Домашни многофункционални Аксесоари (Цвят: E)

JKUYWX Органайзер за баня без перфорация, Алуминиев Стенен Метален Материал, Сешоар за Коса, Стойка За Съхранение на Домашни

Buyers rating:
BGN 40.60

Налично

Стенен перфоратор, лесен за инсталиране, добър държач за сешоар в домакинствотоСпирална конструкция с две допълнителни притежатели за съхранение внимателно поставете сешоар и изправяне на коса.Закачалка за съхранение на държач за сешоар, поддържа инструменти за сешоара, които движат.Държач за сешоар съвместима с повечето видове и размери сешоар за коса.Нов дизайн : три нови куката. Стенен перфоратор, лесен за инсталиране, добър държач за сешоар за домакинство. Спирална конструкция с две допълнителни притежатели за съхранение внимателно поставете сешоар, преси за коса. Държач за сешоар с закачалка за съхранение, запазва инструменти за сешоара, които движат. Държач за сешоар съвместима с повечето видове и размери на сешоар. Нов дизайн : три нови куката Характеристики : Продукт : поставка за вентилатор Цвят : сребрист, черен Материал : пространствена алуминиева Монтаж : без перфорация Размер : както е показано на фигура Място : тоалетна, баня и т., на Помещение включва : 1 * комплект за притежателите на сешоар, 3 * кука, 1 * винт (опаковка) Плот-органайзер за баня, 2 нива, органайзер за кухненски рафтове за подправки, козметичен органайзер, полици за съхранение на плотове за баня, кухня, хол, спалня, тоалетна масичка.

Подробности

Подобни продукти в категория