• Новинка
FAVOMOTO 1 бр. Надуваем Автоматично гуми changer машина Електрически гуми changer машина Електрическа Шинонасос за Кола Цифров Въздушна Помпа за Автомобилни Гуми Дигитален Е?

FAVOMOTO 1 бр. Надуваем Автоматично гуми changer машина Електрически гуми changer машина Електрическа Шинонасос за Кола Цифров

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Преносим автомобилна помпа, : лесно да го носите със себе си, и той ще стане ваш экстренным помощникДатчик за налягане в гумите цифров : Въздушен компресор за помпане на гуми С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Въздушен компресор за помпане на гуми : Ръчна помпа за помпане на гуми с въздушен компресор, лесен за захващане и употреба, с електрически дизайн, лесно се изпомпват.Въздушна помпа за гуми : Въздушен компресор за помпане на гуми, изработени от качествени материали, удобно и практично.Въздушна помпа : Изработен е от висококачествен материал, е трайна и е безопасен за продължителна употреба.Списък на пакетите 1 x Помпа за помпане на гуми Характеристики на Ток : ≤ 10 A Мини-помпа за помпане на гуми. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за използване на помпата за изпомпване на гуми. - Материал : ABS, PP, въздушна помпа за автомобилни гуми. - Лесен за носене, и той ще стане ваш сигнал помощник в накачивании на автомобилни гуми. - Един добър помощник за вас и автомобила, удобен портативен накачиватель гуми. - Напрежение : Ръчно надуване dc 12 V. - Цвят : Асорти автомобилни автобусни помпи. - Мощност : Въздушна помпа за гуми с мощност от 120 Вата. - Въздушен обем : 22л помпа за автомобилни гуми. - Размер : около 20,00 X16,00 X7,40 см /7,86 X6,29 X2,91 инча Електрическа помпа за помпане. - Ръчно дизайн, лесен за захващане и употреба, с електрически дизайн е лесно накачивается въздушно помпа. - Изработен от качествен и устойчив материал, удобно и практично помпа за напомпване на автомобилни гуми.Информация за товарахэлектрический надуваем помпа все още намират за професионален електрически въздушна помпа?Вижте тук, нашият продукт ще отговарят на вашите нужди.Автомобилна помпа за гуми, Произведени от материал, който е по-износостойким и траен за продължителна употреба. портативен въздушен компресор за гуми на Супер компактен и лек, размерите и теглото за използване на открито.

Подробности

Подобни продукти в категория