• Новинка
Сверхпрочный нашийник за кучета Fourhorse с удобна мека неопреновой подплата, Регулируема Отразяваща Найлонов нашийник за домашни любимци с здрава метална катарама з?

Сверхпрочный нашийник за кучета Fourhorse с удобна мека неопреновой подплата, Регулируема Отразяваща Найлонов нашийник за домашни

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

★ Подходящи за размер на врата на кучето от 10,5 до 14 инча-Широчина е 0,8 инча, чрез измерване на врата на вашето куче - Използвайте нарязани въжета, за да се измери разстояние около врата на кучето си, това ще ви даде най-точното измерване ★ 【Здрав и сверхпрочный】 много издръжлив и дебел найлонов колан с нова записано осигурява дълъг живот на яката и се противопоставя на усилията на най-силни, енергични, властови и игрив кучета. ★ 【Мека подплата от неопрен】- бързосъхнеща и е устойчив към миризми неопреновая подплата предпазва чувствителната кожа на кучета от надраскване и осигурява максимален комфорт по време на разходки, джогинг и пешеходен туризъм. ★ 【 Ярка светоотражающая ред】 - Ярък светоотражающая ред по краищата повишава видимостта на кучета и нейната безопасност, ранно сутрин или късно вечер. ★ ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС : Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспорт, счупени, моля, моля свържете се с нас.Ние бързо ще решим вашия проблем. ★ Подходящи за размер на врата на кучето от 10,5 до 14 инча-Широчина е 0,8 инча, чрез измерване на врата на вашето куче - Използвайте нарязани въжета, за да се измери разстояние около врата на кучето си, това ще ви даде най-точното измерване. ★ 【Здрав и сверхпрочный】 много издръжлив и дебел найлонов колан с нова записано осигурява дълъг живот на яката и се противопоставя на усилията на най-силни, енергични, властови и игрив кучета. ★ 【Мека подплата от неопрен】- бързосъхнеща и е устойчив към миризми неопреновая подплата предпазва чувствителната кожа на кучета от надраскване и осигурява максимален комфорт по време на разходки, джогинг и пешеходен туризъм. ★ 【 Ярка светоотражающая ред】 - Ярък светоотражающая ред по краищата повишава видимостта на кучета и нейната безопасност, ранно сутрин или късно вечер. ★ ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС : Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспорт, счупени, моля, моля свържете се с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория