• Новинка
Нощно Шкафче ChooChoo с Зареждащата станция и USB портове, малка странична маса в Селски стил, с чекмедже и Метални рафта, малка странична масичка за Малки помещения, Спа?

Нощно Шкафче ChooChoo с Зареждащата станция и USB портове, малка странична маса в Селски стил, с чекмедже и Метални рафта, малка

Buyers rating:
BGN 41.99

Налично

Независимо дали сте фенове на съвременния индустриален стил или романтични ретро, този стилен масичка за фермерска къща определено ще бъде добър изборГолямо пространство за съхранение и флип-надолу плот създават приятна атмосфера.Тази маса също може да се използва като торцевого маса.Това ще акцентират античен декор в дома си и ще се превърне в кулминацията на вашата спалня. 【Нощно шкафче с зареждащата станция】Нощно шкафче Choo Choo с 2 розетки ac, 2 USB порта и удлинительным кабел с дължина 6,5 фута което ви позволява да заредите телефона, таблет, лампа и игрова конзола едновременно.Не е нужно да гледате по стените, всички в обсега на ръцете. 【Универсално използване】 Това не е само нощно шкафче, но и функционален приставной масичка до вашия диван с ваза за цветя в хола или приставной масичка до фотьойла с чаша кафе в спалнята. 【Здрава конструкция】Рамка на тази маса е изработена от стомана, която се образува солидна конструкция.Носеща способност на плота е насочена към осигуряване на устойчивост. 【Размера и лекотата на монтажа】 Размери : 15,75" (Д) x 15,75" (W) x23,62" (В).Този приставной масичка отлично подходящ за тесни пространства, като общата спалня или място за дивана.Подробни инструкции ще доведе до следващата стъпка по стъпка сглобяването, както и части и аксесоари за маса номерирани и лесно да ги различи. 【Безпроблемно обслужване на】 За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние следим за качеството на нашия прикроватного маса и отлично се грижи за клиентите.Нощно шкафче Choo Choo ще ви осигури безупречно обслужване и приятни впечатления от пазаруването.

Подробности

Подобни продукти в категория