• Новинка
ruiru брато, 4 бр. Регулируеми по височина централна укрепване краче за рамка на леглото, стоманена рамка легла или дървена укрепване краче за централна апликации лег?

ruiru брато, 4 бр. Регулируеми по височина централна укрепване краче за рамка на леглото, стоманена рамка легла или дървена

Buyers rating:
BGN 17.95

Налично

Регулируема височина : централна опора на рамката на леглото е 78 инча (регулира от 7,8 "до 10,6"). Централните опорните крачета рамката на леглото са подходящи за повечето рамки на легла, които могат да защитават вашата легло и матрак от повреди или увиснала.Лесна инсталация : ако в рамка легла има дупки, привеждане в двойни дупки с крака на рамката на леглото и затегнете винта.Ако в рамка легла няма дупки, закрепете рамка на легло крака на рамката на леглото и спомагателни плоча и затегнете винтовете.По-стабилна : Диаметър регулировочного винта в долната част на краката нашата легла е 12 мм, което е с 20% по-дебела, отколкото при други марки, така че тя е по-стабилна.По-траен : Централна укрепване крак на рамката на леглото са изработени от неръждаема стомана, антикорозионна и не ръждясва, ние утолщили на стената на тръбата, за да я направи по-лагер.Облицовка от PVC за долната част на крака, не се плъзга и устойчив на износване.Оборудване в комплекта : 4 бр. подпорни крака в центъра легла, регулируеми от 7,8 инча (регулира от 7,8 "до 10,6"),. винт 2,48 ", 4 бр. допълнителна табела.Регулируема височина на краката рамка легла : 7,8 инча (регулира от 7,8 "до 10,6"), Материал : Укрепване на наклона легла за дървени легла са изработени от неръждаема стомана, антикорозионна и не ръждясва, ние утолщили на стената на тръбата, за да я направи по-лагер.PVC-панел за краката отдолу нескользящая и износостойкая.Опаковка на комплекта : 2 бр., регулируема височина от 5,9 "до 8,6" средната опора за рамка легла, 4 бр. винт 2,48 ", 2 бр.Характеристики : 1. Тези регулируеми крака на рамката на леглото са подходящи за повечето рамки за легла.Те могат да защитят вашата легло и матрак от повреди или увиснала. Лесна инсталация, ако в рамка легла има дупки, привеждане в двойни дупки с група и затегнете винта.Ако в рамка легла няма дупки, закрепете рамка на легло за монтиране на стена и спомагателни плоча и затегнете винтовете.

Подробности

Подобни продукти в категория

Игралното стол AKRacing California, Tahoe
  • Новинка
Оценки:

Игралното стол AKRacing California, Tahoe

Много малък размер : идеален за потребителите на растеж до 5 '6 инчаПодложка за автомобилни клас : в нея се

BGN 0.33