• Новинка
Mikikit Betta Листа Хамак за аквариум с листа: 2 бр Подобрява здравето Bettas, Имитира Естественото Местообитание, Място за почивка в хамак от листа на Аквариумни растения с ?

Mikikit Betta Листа Хамак за аквариум с листа: 2 бр Подобрява здравето Bettas, Имитира Естественото Местообитание, Място

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

- Изработен от пластмаса, безвреден, безопасен и траенЛек, здрав, сигурен и издръжлив материал - удобен и практичен. - Този хамак е от листата за аквариум съживява вашия аквариум, добавяне на естествен цвят и създаването на красиви пейзажи.Ако вашата betta игнорира това, опитайте се да я преместят в аквариум. - Отлично място за почивка и сън риби, добавляющее повече забавление в живота си и помага за облекчаване на стреса.При бет има орган, наречен лабиринт, който им позволява да дишат въздух и да получават кислород от водата през хрилете. - Това е украса, със сигурност е уникално и хваща окото. с чар и жизнена сила, ще придадат на вашия аквариуму с пресными рибки.За начинаещи собственици на betta вашите рибки не могат да релаксират в хамак, но повечето betta трябва някакъв подслон в околната среда. - Лесен и бърз монтаж, благодарение на присоске, лесно се монтира на резервоара.Лесно можете да го поставите на всяко място резервоар. - Материал : пластмаса Размер : 3.- Изработен е от пластмаса, безвреден, безопасен и траен.Лек, здрав, сигурен и издръжлив материал - удобен и практичен.- Този хамак е от листата за аквариум съживява вашия аквариум, добавяне на естествен цвят и създаването на красиви пейзажи.Ако вашата betta игнорира това, опитайте се да я преместят в аквариум.- Отлично място за почивка и сън риби, добавляющее повече забавление в живота си и помага за облекчаване на стреса.При бет има орган, наречен лабиринт, който им позволява да дишат въздух и да получават кислород от водата през хрилете.- Това е декорация, със сигурност е уникално и хваща окото. с чар и жизнена сила, ще придадат на вашия аквариуму с пресными рибки.За начинаещи собственици на betta вашите рибки не могат да релаксират в хамак, но повечето betta трябва някакъв подслон в околната среда.- Лесен и бърз монтаж, благодарение на присоске, лесно се инсталира на резервоара.Лесно можете да го поставите на всяко място резервоар.- Размер : 3 * 3 * 9 виж Опаковката включва 2 * отпадъци от рибни листа.

Подробности

Подобни продукти в категория