• Новинка
VR Регулируема Глава Каишка за Oculus Quest 2 и Аксесоари със Силиконова капачка за сензорен контролер, Защитно покритие MODJUEGO 6 in1 VR Shell и Взаимозаменяеми Комплект VR-покрив?

VR Регулируема Глава Каишка за Oculus Quest 2 и Аксесоари със Силиконова капачка за сензорен контролер, Защитно

Buyers rating:
BGN 34.76

Налично

?【Регулируема превръзка на челото】 : Регулируема елитен каишка за Oculus quest 2 и ергономичен дизайн, еднакво усилие, регулируем баланс без натискане на лицето намалява налягането върху главата му от страна на апарата ?【Цялостна защита】 : Предна защитна капачка е направена от висококачествен материал silocone, която е различна здравина и трайност.Той може ефективно да поддържа вашия Oculus Quest 2 чисти, пыленепроницаемым и водоустойчив. ?【Материал премиум-клас】 : Калъф за каишка е изработена от висококачествена ABS-пластмаса, здрав и издръжлив.Облицовки за тила, произведени от полиуретанова пяна с ефект на паметта, която е мека и удобна.Калъф за лице виртуална реалност и писалка за сензорен контролер, са изработени от силиконов материал, мек и гъвкав, с подплата за носа, разположена много близо до лице, което не позволява протичане, което ви позволява по-дълбоко да се потопите в света на виртуалната реалност. ?【Е подходяща за главата на всеки размер】 : Адаптер за останалите главата е ротационен метод за регулиране, която позволява да се насладите на завъртане на 360 градуса, така че за всяка форма на главата, може да вземете удобен ъгъл, а облегалката за глава е лесно да инсталирате и да правите. ? 【 Следпродажбено обслужване 】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 24 часа, ако имате някакви въпроси.MODJUEGO ново поколение Oculus Quest 2 модернизирани елитни въжета ви предоставят най-добрия дизайн, по-голям комфорт, по-добро качество и по-добра поддръжка, като ви позволява да работят по-добре с виртуална реалност.Този луксозен каишка е изработена от мек силиконов материал, който може да се носи дълго време, без стрес.Особено специален дизайн в розов цвят, това е чудесен подарък за приятелите и семейството.Пакетът включва в себе си. 1 * Главоболие каишка Oculus Quest 2. 1 * Калъф за главата. 1 * Маска за лице. 1 * Носа тампон със защита от течове. 2* Тъчпад капачка на ръкохватката на контролера.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мега колекция Demon Gate
  • Новинка
Оценки:

Мега колекция Demon Gate

Пригответе се да играят при найсложните действие за Съдбата, която сте виждали някога!Наличието на пове

BGN 18.24
Кармен Сандиего Се Връща
  • Новинка
Оценки:

Кармен Сандиего Се Връща

*** НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ : ЗА ДА ИГРАЕТЕ ТАЗИ ВЕРСИЯ НА CARMEN SANDIEGO RETURNS СЕ ИЗИСКВА КАМЕРА INTEL REALSENSE повтаряйте всяка �

BGN 5.33