• Новинка
SanDaveVA 70 мм Чувствителен на натиск печат от полиуретанова пяна PS, Втулки за капачки, Лак за аутопсии, Подложка за капак, Запечатан в своя защита, Червен печат ... (25)

SanDaveVA 70 мм Чувствителен на натиск печат от полиуретанова пяна PS, Втулки за капачки, Лак за аутопсии, Подложка за капак,

Buyers rating:
BGN 5.60

Налично

Поставен в някакви 70-миллиметровые капачки за буркани или бутилки 70 мм още 2,755 in.No необходими инструменти - Натискам както трябва, и те ще останат прикрепени към банката, докато не бъде несъвършена. На тях пише "Запечатани в своя защита, така че вашите клиенти знаят, че ще се грижи за качеството на своите продукти.Линия PS са предназначени за употреба като вътрешно уплътнение за запечатване на твърди продукти като зърнени храни.Тези подложки НЕ се препоръчва за употреба с воднисти секрети и като сокове и особено етерични масла.Подходящ за кутии или бутилки с отвор 70 мм. Реалното измерение е около 70 мм. Е запечатващи, чувствителни на натиск (PS Foam liner четки), които са поставени вътре в капака на банките и при правилно нанасяне ще останат прикрепени към банката, докато не ги отклеят.На печати с надпис "Запечатани за вашата защита.", да вашите клиенти знаят, че ще се грижи за качеството на своите продукти.Съвети за използване на уплътнители за капачки : Тези подложки НЕ се препоръчва за течни флуиди, като сокове и особено етерични масла, почистване на врата на контейнера с алкохол, за да се уверите в липсата на мазни остатъци, които ще се избегне залепване на подложки. За да използвате тампони, поставят вътре в покрива бялата страна навън.Завинтите капака възможно по-близо и оставете съда да престои не по-малко от 30 минути.Често срещани грешки, които трябва да се избягват : Врата буркани, не е сигурно.При нанасяне на печат насочено в грешна посока.При инсталиране на уплътняване прикладывается недостатъчно налягане.Не е достатъчно да изчака, преди да махнете капака.Друга често срещана причина за изтичане на информация е прекалено попълване на контейнери.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов 5STP21F0800
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов 5STP21F0800

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 1.00