• Новинка
Мрежест филтър за мивка Mipcase Аксесоари за Аквариум 2 бр. Мрежест Филтър за Аквариум, Филтърна за Рибарство Езерото Мрежест Филтър за Аквариум Мрежест Филтър за аква?

Мрежест филтър за мивка Mipcase Аксесоари за Аквариум 2 бр. Мрежест Филтър за Аквариум, Филтърна за Рибарство Езерото Мрежест

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Филтър за вода в мивката : Този продукт е изработен от висококачествен PVC материал и има добра износоустойчивостФИЛТРИРАНЕ на ВОДА на МАСАТА : за аквариум, езерото с морски дарове, резервоар за вода, филе от езерото и т. Филтър за вода за кран за мивка : Мултифункционална употреба, може да се използва за аквариум, езерото с морски дарове и т.; опростете живота си.ФИЛТЪР ЗА ВОДА под МИВКАТА : много лесен за използване и монтаж.Добра водопроницаемость.ФИЛТЪР ЗА ВОДА За МИВКА : Въпреки простотата на дизайна, той е много практичен за употреба.Пратката включва 4 х пропускливи капаци за аквариум Характеристики - Забележка : Вътрешен диаметър : 40 мм - Материал : PVC. - много е практичен и е безвреден за околната среда чрез лесен монтаж. - С помощта на аквариум може да се филтрира по време на циркулация на водата. - Проницаемая капака на аквариума е изработена от PVC-пластмаса, има добра здравина. - Забележка : Приклеивание лепило, а не горещо расплавом. - Изящна изработка и премиум дизайн с добра пропускливост. - за аквариум, езерото с морски дарове, резервоар за вода, филе от езерото и т. Описание на продукта Търсите практични и пропускливи капаци за вашия аквариум?Нашият продукт може да отговори на всички ваши изисквания, благодарение на траен и стабилен материал, което по-дълъг живот.Те са проектирани с добра пропускливост за ефективно и удобно използване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пикселова пъпки, Ясно Бели
  • Новинка
Оценки:

Пикселова пъпки, Ясно Бели

Благодарение на специално разработен 12мм динамичен колонки Google Pixel Рецептори осигуряват високо качест�

BGN 43.33