• Новинка
Topping L70 Напълно балансиран усилвател за слушалки NFCA - 4-Пинов конектор XLR/4,4 мм Балансиран /6,35 мм Конектори за слушалки SE Усилвател на мощност 7500 Мегавата x 2 изход R2R Ре?

Topping L70 Напълно балансиран усилвател за слушалки NFCA - 4-Пинов конектор XLR/4,4 мм Балансиран /6,35 мм Конектори за

Buyers rating:
BGN 29.04

Налично

? Модули NFCA с ултра висока производителност ▶️ В L70 използва същия модул NFCA (композитен усилвател с вграден обратна връзка), че и в A90 на рим Архитектурата на хибридната обратна връзка по напрежение и виновните заедно с технологията UHGF (UItra High Gain Feedback) осигуряват отлични характеристики за постоянен и променлив ток, сверхнизкий THD + N и абсурдно висок динамичен обхват 146 db. ? Напълно балансиран ▶️ L70 е съвместим с конвенционалните конектори за слушалки, включително : 4-пинов XLR балансирани, 4,4 мм балансиран, 6,35 мм не са симетрични и 3,5 мм, които не са симетрични.Вградена схема е напълно балансиран усилвател може не само добре се комбинира със балансирани слушалки, но и да се осигури добра производителност с одноконтурными слушалки. ? Е съвместим практически с всички видове слушалки ▶️ TOPPING проектирал L70 по този начин, за да може да подхранват по-голямата част от слушалки.Благодарение на високото изходно напрежение той лесно води в действие высокоимпедансные слушалки.Благодарение на високото изходно виновните той лесно води в действие слушалките с нисък импеданс.А благодарение на ниското изходно шум той лесно подхранва высокочувствительные IEMS-модули, създаване на фона на шипения. ? Усилвател за слушалки, а също и цифров предусилвател ▶️ L70 не само е в състояние да управлява слушалки, но и служи като предусилителем.В режим на предусилителя можете да получите на същата висока производителност, както и в режим на усилвател за слушалки, а балансирано изходен импеданс SE на 20-Ия и 40-Ия широко са подходящи за различни усилватели на мощност.Пълнофункционално дистанционно управление, прави го по-удобно за вас да използвате. ? E70 ще се превърне в най-доброто КПР за L70 ▶️ Езици и стилове на дизайн L70 и E70 съвпадат напълно, L70 е подходящ за почти всички видове слушалки.E70 и L70 може да се включва и изключва чрез интерфейс за стартиране В 12, така че L70 може да се синхронизира с автоматично или ръчно да включите / выключением E70.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пандуит UICMPPA48BLY
  • Новинка
Оценки:

Пандуит UICMPPA48BLY

Висококачествен продукт, Panduit коаксиални кабели.коаксиални кабели.Вид на продукта Panduit UTPCH4 ORY Висококач�

BGN 3.51