• Новинка
VICASKY Акварелни Четки Акварелни Четки 12 бр. Четки Акварели С Дървена Дръжка Маслен Инструмент за Акрилния Лице Рок Платно Детски Възрастен Фигура Стоки за Бродерия ?

VICASKY Акварелни Четки Акварелни Четки 12 бр. Четки Акварели С Дървена Дръжка Маслен Инструмент за Акрилния Лице Рок Платно

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Плосък малярная четка Безопасно за образователна употребаРисуването може да се развие детското въображение и творчески способности.Плоска четка за рисуване е Направена от висококачествен материал, който е удобен за хващане и които лесно се управлява.Плосък малярная четка С елегантен дизайн, дръжка на бояджийски четки лесно да се управлява за дълги часове рисуване.Плоска малярную четка може да се използва като четки за рисуване гуашью, акварел, пропиленом и т. Плосък малярная четка Компактен размер и ниско тегло, лесна за експлоатация.Плосък малярная четка Безопасно за образователна употреба.Рисуването може да се развие детското въображение и творчески способности.Плоска четка за рисуване е Направена от висококачествен материал, който е удобен за хващане и които лесно се управлява.Плосък малярная четка С елегантен дизайн, дръжка на бояджийски четки лесно да се управлява за дълги часове рисуване.Плоска малярную четка може да се използва като четки за рисуване гуашью, акварел, пропиленом и т. Плосък малярная четка Компактен размер и ниско тегло, лесна за експлоатация.Характеристики Цвят : както е показано Материал : дърво, косъм Размер : около 32, 00 X2, 00 X1, 00 см./12,58 X0,79 X0,39 инча Предпоставка включва 12 бр. четки за рисуване, акварел, дървена дръжка, инструмент за рисуване с маслени бои, акрил живопис, тяло, лице, камък, платно, стоки за рисуване за деца и възрастни, стоки за бродерия.

Подробности

Подобни продукти в категория

Cisco-Advanced безжичен рутер Linksys E2000-N
  • Новинка
Оценки:

Cisco-Advanced безжичен рутер Linksys E2000-N

Избиран диапазон на 2,4 или 5 Ghz Технологията WirelessN използва няколко радиостанции, за да създаде надежден �

BGN 10.73