• Новинка
SOLUSTRE 7 бр., Чанта за тоалетни принадлежности, Чанта За Съхранение, Органайзер, Пътна Чанта за Тоалетни принадлежности, Чанта за бельо, Сутиен, Пералня, Бельо, Чанти и ?

SOLUSTRE 7 бр., Чанта за тоалетни принадлежности, Чанта За Съхранение, Органайзер, Пътна Чанта за Тоалетни принадлежности,

Buyers rating:
BGN 6.86

Налично

polyesterПЪТНИ ЧАНТИ ЗА бельо чанти с ципове ще предпазите дрехите от entanglements, довършителни или издърпване в пералнята или сушилнята.ЧАНТА за съхранение на бельо - Плътно тъкани на окото дизайн може по-добре да защитите вашите дрехи.НЕТО ТОРБА за пране - Мрежест материал позволява продукт да диша и да запази влагата.ПЪТНА мрежа чанта - идеална чанта за дрехи в общежитията на колежите, и за жителите на апартаменти, за сортиране на дрехи у дома.АКСЕСОАРИ ЗА ПРАНЕ - Плътно тъкани мрежест дизайн ще подобри качеството на дрехите.Списък с пакети 7 x торби за дрехи Особености - Мрежест материал позволява продукт да диша, да се поддържа влагата чанта за пране на чорапи. -Размер : 50,00 X40,00 X0,10 см /19,65 X15,72 X0 пътна мрежа чанта. - Подходящ за всички видове дрехи, сутиен, бельо, възглавници, одеала, ватирани одеала, пуловери, кърпи за ръце, бикини и т. Чанта за пране на бельо. -Материал : Мрежест торбичка за пране сутиен от полиестер -Цвят : бежово за съхранение на чорапи - Произведен от висококачествен полиестер, здрава за дълго използване на мрежест торбичка за пране. - Може да се използва в следните сценарии : туризъм, пътувания в природата, университети, ученически общежития, апартаменти и т. Чанта за дрехи с ципове. - Цип предпазва неща от падане, а уникален дизайн дава удобство за съхранение чанта за машинно пране.Описание на продукта Еластична чанта за сутиени, Вие ще бъдете изненадани помощта на окото на чанта!.мрежест чувал за бельо Поставете дрехите в окото чанта за дрехи, а след това го хвърля в пералната машина.мрежести торби за дрехи Повечето от нас използват перални машини за пране на дрехи всеки ден, но силна мощност, генерируемая завъртане при пране, може да се деформира дрехите.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кухненски Нож WORX WX801L
  • Новинка
Оценки:

Кухненски Нож WORX WX801L

3инчов отрезной диск, компактен за работа с една ръкаВключва 3 режещи диска и 1 шлайфане...

BGN 0.33