• Новинка
Capt Jay Риболов На Мормышки В Морската Вода Бързо Мормышка Бавно Мормышка Питчинговые Примамки, Вертикална Мормышка Изкуствени Примамки Джиговая Стръв Риболовни мо?

Capt Jay Риболов На Мормышки В Морската Вода Бързо Мормышка Бавно Мормышка Питчинговые Примамки, Вертикална Мормышка Изкуствени

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Местна компания, Кий Уест, Флорида, управлявана от капитаните на fishing pro chartersЦвят : розов, син, сребрист, зелен, бронз, червен, оранжев, жълт, смесени цветове черно с леопардовым принтом, розово с леопардовым принтом. Размер : 80 г, 100 г, 150 г, 200 г. 100% гаранция за връщане на парите, ако купувачът не е доволен. ⭐ На някои продукти няма куки, както е показано на снимките!.ВНИМАНИЕ : ОТНАСЯЙТЕ СЕ С НЕГО ВНИМАТЕЛНО!МНОГО ОСТРИ КУКИ, ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА!. ⭐ Моля, обърнете внимание на Цвета на линията на вспомогательном шнуре могат да се различават.Джей се занимава с риболов на чартърни кораби като капитан на пълен работен ден в Кий Уэсте, щата Флорида.Той заедно със своите приятели-рибари лови риба от канадския остров Принц Едуард до Кий Уэста.От Южна Африка в Нова Зеландия.Години риболов му даде уникална възможност и опит да проектират и да изберете някои от продуктите, Captain ' s, като мормышки за бърза и бавна джиговой риболов, куки big game dancing, вертлюжное и разделительное пръстен, блесна за тралене кука-корона и фторуглеродный лидер за морски риболов . Това не е просто риболовни принадлежности, но и скъпоценни спомени за нас!.

Подробности

Подобни продукти в категория

Синята Водна Бонбони 40045 King Rig
  • Новинка
Оценки:

Синята Водна Бонбони 40045 King Rig

Вид на стоката : Риболовни принадлежностиСтрана на произход : Китай.Тегло на опаковката на продукта : 0,100

BGN 20.41
Чанта за гмуркане KUFA Мида Bag FSA-1
  • Новинка
Оценки:

Чанта за гмуркане KUFA Мида Bag FSA-1

Може да се използва и като чанта за съквартирантОтличен за определяне на улова под вода.Дръжка, състоящ�

BGN 1.67