• Новинка
Чанти за удочек DONQL, Държачи за удочек на Открито, Мултифункционален Походный Преносим Платно Раница, Чанта за съхранение на риболовни удочек, калъф за въдици с кап?

Чанти за удочек DONQL, Държачи за удочек на Открито, Мултифункционален Походный Преносим Платно Раница, Чанта за съхранение

Buyers rating:
BGN 8.79

Налично

【Доста добре и е много практичен】 С тези торби-переноской за удочек можете да превозват такъми, не прави много пътувания до там и се върна в колата, добре организират въдици, кутия за принадлежности, сгъваемите столове и други принадлежности, свързани с риболов 【Трайни и здрави】Чанти за притежателите на удочек са изработени от здрав плат Оксфорд, водоустойчива и устойчива на износване.Около него има и каишка, която може да се стягат около централната си джоб. 【Голям капацитет】Чанта за макари за въдици побира 5 удочек и макари, което осигурява по-голяма вътрешна капацитет за вашите риболовни принадлежности.Страничен джоб може да побере всякакви дреболии. 【4 Цвят по ваш избор】Всички четири цвята са доста прохладни и устойчиви на петна. 【Чудесен подарък】 Тази чанта за удочек - чудесен подарък за любимите рибари, те ще я обичам и често да се използва.

Подробности

Подобни продукти в категория

Mepp's Mepps B St Аглия Drsd Trbl
  • Новинка
Оценки:

Mepp's Mepps B St Аглия Drsd Trbl

Страна на произход : СащВид на стоката : Спортни стоки.Размери на опаковката на продукта : 15,24 Д Х 1,777 Ш х 3,3

BGN 4.65