• Новинка
Bakores 5D Флорални Стикери за Дизайн на Ноктите, Релефни Стикери За Нокти, Пролетно Маргаритка, Камелия, Пеперуда, Роза, Дизайн на нокти, Самозалепващи Стикери За Дизай?

Bakores 5D Флорални Стикери за Дизайн на Ноктите, Релефни Стикери За Нокти, Пролетно Маргаритка, Камелия, Пеперуда, Роза, Дизайн

Buyers rating:
BGN 5.69

Налично

【Че ще получите】 : Съдържа 5 листа нежни стикери за нокти-арт, може да се използва за декорация на нокти 【Артистичен дизайн】 : 5 D щампована актуалната форма на цвете, пеперуда-маргаритки камелия, създайте за себе си уникален стил на нийл арт, за да си нийл-арт всеки ден да е различен красота. 【Как да използвате】 : Първо почистете повърхността на дъното на нокътя, след това внимателно премахване на етикети с нокти и залепете ги върху повърхността на нокътя, за да стикер служеше по-дълго, може да използвате гел за нокти. 【Поводи】 : най-Добрият подарък за себе си, дъщери, майки, приятелки и съпруги.Стикери за нокти, за нокти-арт са подходящи за дома и маникюрного салон. 【Приятелски материал】 : Етикети за дизайн на ноктите, са направени от екологично чист смола материал, който не вреди на ноктите, може да използвате всички стилове на ноктите.Стикери за нокти размер : 4,2 *2,4-инчов. 【Че ще получите】 : Съдържа 5 листа нежни стикери за нокти-арт, може да се използва за декорация на нокти. 【Артистичен дизайн】 : 5 D щампована актуалната форма на цвете, пеперуда-маргаритки камелия, създайте за себе си уникален стил на нийл арт, за да си нийл-арт всеки ден да е различен красота. 【Как да използвате】 : Първо почистете повърхността на дъното на нокътя, след това внимателно премахване на етикети с нокти и залепете ги върху повърхността на нокътя, за да стикер служеше по-дълго, може да използвате гел за нокти. 【Поводи】 : най-Добрият подарък за себе си, дъщери, майки, приятелки и съпруги.Стикери за нокти, за нокти-арт са подходящи за дома и маникюрного салон. 【Приятелски материал】 : Етикети за дизайн на ноктите, са направени от екологично чист смола материал, който не вреди на ноктите, може да използвате всички стилове на ноктите.Стикери за нокти размер : 4,2 *2,4-инчов.Спецификации на продукта : 1. Етикети за дизайн на ноктите материал : смола; 2. Форма на стикери за нокти : 5 D етикети за дизайн на ноктите с отпечатан във формата на маргаритки, камелия, пеперуди, рози; 3.

Подробности

Подобни продукти в категория