• Новинка
Контейнер за Съхранение на хранителни продукти От Неръждаема Стомана Aramox, богат на функции Запечатани Кутия за Bento от Хранително-Силикон PP с Метален Капак за Ресто?

Контейнер за Съхранение на хранителни продукти От Неръждаема Стомана Aramox, богат на функции Запечатани Кутия за Bento от

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Многофункционалност : Тази запечатани кутия може да се използва за съхранение на всички видове хранителни продукти, лесно решава на всички видове проблеми с отглеждането на продукти, също може да се използва като кутия за съхранение на малки предметиМногократно използване : Тази метална кутия може да се съхранява в хладилник, се замразява, за да се затопли на открит огън, за да се затопли в духовках и кутии за готвене на пара или топлина в електрическа глинена пещ.Вакуумно запечатване : Благодарение на вакуумно запечатване на този метален контейнер за хранителни продукти може ефективно да предотврати разпространението на миризми, за да се предотврати гниене продукти, запази вкуса на храната. Материал от неръждаема стомана 316 : Охлаждане от неръждаема стомана се случва бързо и равномерно, с помощта на хладилника може да се постигне ефект за бързо замразяване и консервиране, трайни и трайни.Опускающаяся на кутията : Благодарение на конструкцията опускающейся капачки фланец метален обяд-бокс може да се опаковат в стекове, когато не се използва, стифиране не се плъзга, което спестява място. Материал от неръждаема стомана 316 : Охлаждане от неръждаема стомана се случва бързо и равномерно, с помощта на хладилника може да се постигне ефект за бързо замразяване и консервиране, трайни и трайни. Вакуумно запечатване : с помощта на конструкция вакуумно запечатване, тази метална кутия за хранителни контейнери може ефективно да предотврати разпространението на миризми, за да се предотврати гниене продукти, запази вкуса на храната. Опускающаяся на кутията : Благодарение на конструкцията опускающейся капачки фланец метален обяд-бокс може да се опаковат в стекове, когато не се използва, стифиране не се плъзга, което спестява място. Многофункционален : Тази запечатани кутия може да се използва за съхранение на всички видове хранителни продукти, лесно решава на всички видове проблеми с отглеждането на хранителни продукти, също може да се използва като кутия за съхранение на малки предмети. Многократно използване : Тази метална кутия може да се съхранява в хладилник, се замразява, за да се затопли на открит огън, за да се затопли в духовках и кутии за готвене на пара или топлина в електрическа глинена пещ.

Подробности

Item Type:
Food Storage Container
Material:
316 stainless steel, PP, food grade silicone
How to Use:
1. Before storing the food, make sure that the box is dry and clean and that it is tightly closed.:
2. Place the stored food in the box and close the lid.:
3. If food is to be frozen, place the container in the refrigerator freezer. :
4. If you need to freeze food, place the container in the freezer of the refrigerator.:
packing list:
1 x Stainless Steel Food Storage Container:
Note:
1. Prohibit the use of metal tools or cutting objects such as blades to avoid scratching the box.:
2. Do not use it to store overheated food, which may deform or affect the sealing effect.:
3. Placing in the freezer for a long time may affect the sealing of the box. If not used for a long time, it is recommended to place in room temperature environment.:
4. Avoid using it in high temperature environment or under direct sunlight to avoid damage to the freshness box.:

Подобни продукти в категория

1-1/2 Гнездо PVC Напречното Sched 40
  • Новинка
Оценки:

1-1/2 Гнездо PVC Напречното Sched 40

МаксТемпература : 140 градуса по Целзий, Графика, инсталация / клас : Графика 40, Дължина монтаж тръби : 4,61 и

BGN 5.60