• Новинка
Портативна поставка за телефон Nathan с личен сигнално устройство кабел в комплекта. Прозрачен джоб с докосване на екрана. Сирената SafeRun в случай на извънредна ситуац?

Портативна поставка за телефон Nathan с личен сигнално устройство кабел в комплекта. Прозрачен джоб с докосване на екрана.

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Наладонник без улавяне : не е необходимо да държите телефона по време на ходене или тичанеНапълно регулируема каишка за ръка, за да можете да се отпуснете ръка.В комплекта има прозрачен джоб с сензорен екран за съхранение телефон, ключове и включена в пакета аларма rip-хорда.КОМФОРТ / СЪХРАНЕНИЕ / СИГУРНОСТ : отвор за палеца, без натираний ви позволява да работите без да се снима.Включва персонални сирена Safe Run за сигурност.В долната част на устройството също така разполага с достъп до наушникам.Iphone или Samsung Galaxy и др. САМОСТОЯТЕЛНА алармена система 120 db : Можете да управлявате аларма Nathan на разстояние до 600 фута.Толкова силно, като сирена на линейка.Най-големият враг на нападателя - внимание!.ЛЕСНА УПОТРЕБА : за многократна употреба и е много лесен за използване.Просто издърпайте шнур, за да включите алармата. просто го поставете обратно, за да изключите сирена.Закрепете в шорти, риза, дамска чанта, чантата, колана и много други.СИГУРНОСТ : Натискайте с една ръка, за да предупреди околните или предотвратяване на потенциална заплаха.Използвайте го навсякъде, бъдете в безопасност през цялото време.На пробежках, разхождайки се в колежа, в семейството или просто пътуване из града.

Подробности

Подобни продукти в категория

Въжета за очила в каската Rothco MICH
  • Новинка
Оценки:

Въжета за очила в каската Rothco MICH

Въжета за очила са изработени от поплътен полиестерЕ Предназначен за използване с шлемове MICH.Защелкива

BGN 2.49