• Новинка
Кутия за инструменти DOITOOL Кутия за инструменти Кутия за инструменти Калъф За Носене на Тежки Пружина на Бравата-Барабанен Подпружиненная кулачковая Обтегач Метал?

Кутия за инструменти DOITOOL Кутия за инструменти Кутия за инструменти Калъф За Носене на Тежки Пружина на Бравата-Барабанен

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

неръждаема стоманаПРУЖИНА БОЛТ : болт е изработен от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост и практичност.ЗАКЛЮЧВАНЕ-капаче ЗА КУФАРА : Този продукт притежава добра функционалност и стабилност, което ви осигурява по-добри работни характеристики.Ключалката за заключване на КУТИЯТА : Прекрасно качество на изработка осигурява практичност и дълготрайност.БРАВАТА е с шарнирно ЩИПКА : Подходяща за кола, кутии, механично оборудване и т. ЗАТВОРИ КУТИЯТА СЪС СЪКРОВИЩА : Проста конструкция прави отваряне и затваряне на продукти по-гладка.Осъществяване на списък 1 х калъф с катарама Особености - Болт е изработен от висококачествен материал, който е здрав и практичен. - Материал : неръждаема стомана - Проста конструкция прави отваряне и затваряне на продукти по-гладка. - Цвят : сребърен Размер : около 12,00 X4,10 X1,20 см / 4,72 X1,61 X0,47 инча - Подходяща за кола, кутии, механично оборудване и т. - с Проста конструкция, лесен монтаж. - Изящна изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот и деликатни подробности.Описание на продукта Това е ключалката-затвори, изработени от висококачествена неръждаема стомана, изключително практични и достатъчно здрава за използване.Интелигентен дизайн, което го прави много удобен за използване и не е заседнал.Този болт е идеален за кутии, автомобили, механично оборудване и т.

Подробности

Подобни продукти в категория