• Новинка
GaiRen 2-Пинов 50амперный конектор за свързване на двигателя за тралене, 12/24/36/48 Волта За морски лодки, Водоустойчив Конектор IP67, Запушалка за Троллинговых двигатели, Съ?

GaiRen 2-Пинов 50амперный конектор за свързване на двигателя за тралене, 12/24/36/48 Волта За морски лодки, Водоустойчив

Buyers rating:
BGN 13.33

Налично

【Широка приложимост】 Штепсельная изход за морския троллингового на двигателя е универсална конструкция за 2-жичен конфигурация 12, 24, 24/36 В 12/24 В, 36 или 48 В системи с непрекъсната мощност до 50 А е Съвместим с тел голям калибър 6/8/10 AWG без прегряване. 【Основа за троллинговых двигатели】Вилици и гнезда за троллинговых двигатели, предназначени за суровите морски условия и са идеални за троллинговых двигатели, опускных устройства, електрически риболовни макари или на всяко друго оборудване, което работи на постоянен ток. 【Удобен】 Морска вилица и изход да имат най-добрия дизайн, които са много лесни за използване и самоблокируются.Ще усетите лекота в използването на тази вилици благодарение на эргономичному дизайн дръжки.В този комплект се използва система за директно въвеждане.Спестяване на време и усилия. 【Безопасно и стабилно】 В съда са водоустойчиви уплътнителни шапки и уплътнения за по-нататъшно засилване на водоустойчивост, осигуряване на допълнителни гаранции за сигурността и да се гарантира ефект стойки за предотвратяване на вибрации. 【Максимална дълготрайност】 Ще видите устойчиви на корозия електрически компоненти от месинг с позлатените покритие.Штепсельная щепсел и контакт троллингового на двигателя, имат степен на водоустойчивост IP67, пожароустойчивост и устойчивост на високи температури.

Подробности

Подобни продукти в категория