• Новинка
Замяна въже от микрофибър XIMOON за парцал за паркет, съвместима с въже с двойно действие O-Cedar за сухо / влажно употреба, стираемая в колата Двустранно кърпа за почиств?

Замяна въже от микрофибър XIMOON за парцал за паркет, съвместима с въже с двойно действие O-Cedar за сухо / влажно употреба,

Buyers rating:
BGN 10.65

Налично

Ximoon се ангажира да ви предложи трайни и удобни за замянаМоля, обърнете внимание на качеството и размера, и нека подмяна на идеално място за вашата машина.Ако имате някакви въпроси, моля, любезно ни кажете, ние винаги за вас!.Универсална система за измиване на подови настилки "Две в едно".Почистващи свойства микрофибър елиминират необходимостта от по-химично чистящем средство.Отличен за мокро или сухо почистване на всички видове подови настилки.Подходящ за употреба върху всички видове твърди подови настилки у дома, на работа, в училища, ресторанти и много други.Корона въже се завърта на 360 градуса за лесно почистване.Висококачествен материал : Въже O-Cedar Dual Action Flip Моп, подменяйки швабру O-Cedar двойно действие, има двустранен дизайн.От едната страна е направен от синельной тъкан на ултра-висока плътност, която може да помете праха и мръсотията, не надраскване на повърхността; отсрещната страна съдържа подплата от микрофибър, която може да улавя праха и други частици, като не оставя пушинок или развод, за по-дълбоко почистване. Дизайн на 360 градуса : Тази въже със завъртане на 360 градуса с двупосочна приставка от микрофибър и шенилна за мокро и сухо почистване.Въже с двойно действие flip mops от бял микрофибър със странични ивици за почистване, които осигуряват дълбоко почистване на пода, безопасно премахване на въевшуюся мръсотия, суха или влажна, което е два пъти увеличава силата на почистване.Спецификация : Размер на изделия 17 "x 5,5". Издръжлив дизайн улеснява подмяна и монтаж.Наставка достатъчно голяма, за да са напълно чисти дори най-трудно достъпните места за по-малко време.Плънка от микрофибър събира по-малки частици, като прах, пърхот, козината на домашни любимци.Тази въже е особено подходяща за почистване на козината на домашни любимци.Машинно пране : Машинно пране на двустранна суха и влажна въже от шенилна от микрофибър за почистване на прах, може да се пере в машина до 100 пъти.

Подробности

Product dimension 17 x 5.5. Firm design makes it easy to replace and fit. The head is sizable enough to fully clean even the tightest spaces in less time. The microfiber padding collects small particles such as dust, dander, pet hair. This mop is especially great for pet hair pick up and sweeping. :

Подобни продукти в категория

Чанта за боклук Blk 45 грама 100ct
  • Новинка
Оценки:

Чанта за боклук Blk 45 грама 100ct

Капацитет : 45 литраТип на продукта : в Торби за боклук.Тип обков : закручивающаяся замазка Количество в о�

BGN 16.75
Hillyard Super Shine-All® - 1 Галон.
  • Новинка
Оценки:

Hillyard Super Shine-All® - 1 Галон.

Тайната БЛЯСЪК ЦЕЛИЯТ в шестикратном действие : ВЛАГА, ПРОНИКВАНЕ, ПЕНООБРАЗОВАНИИ, РАЗТВАРЯНЕ, ЭМУЛЬГИ

BGN 31.05