• Новинка
Колекция от Керамични Мисок за кучета и котки Homipooty с Дървена Стойка, Модерен и Сладък е светло претеглят Набор от Вода за котки и Малки Кучета (13,5 oz)

Колекция от Керамични Мисок за кучета и котки Homipooty с Дървена Стойка, Модерен и Сладък е светло претеглят Набор от Вода

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

?Капацитет - Това ястие за кучета и котки, выпускаемое в размер на 1,7 чаши (400 мл, 13,5 течни унции), идеален за малки котенца от различни породи и възрастни котки, а също и за малки кучетаИдеален за сухи, влажни продукти, консерви и леки закуски. ?Безопасен керамичен материал - керамични купички за вода за домашни любимци са изработени от керамика, порцелан, не съдържат олово и кадмий, нетоксичен, безвреден и дълготраен. може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина, така че можете спокойно претопляне на храна за вашия домашен любимец. ?Модерен сладък дизайн - модерна за купата на сладък кучета и котки, подходящи за домашни бижутата.Подходяща височина, улеснява вашия домашен любимец поглъщането на храна и вода, допринася за развитието на здравословна поза при хранене и предпазва шиен отдел на гръбначния стълб на вашия домашен любимец. ? Нескользящая конструкция-утяжеленная купа за кучета и котки с противоскользящими накладки предотвратява подхлъзването, купички за домашни любимци, когато вашето куче или котка да яде, дори и палав куче на котката не може да я обърнете, което значително намалява броя елементарно. ? Че получавате - дървена поставка * 1 малка купа за домашни любимци * 2. ако има някакви дефекти, счупване или разбито, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория