• Новинка
Метална скоба за мобилен телефон ANNSM с адаптер за прикрепване на гореща обувка, Закрепване за статив за мобилен телефон с държач за захващане на телефона с по-студе?

Метална скоба за мобилен телефон ANNSM с адаптер за прикрепване на гореща обувка, Закрепване за статив за мобилен телефон

Buyers rating:
BGN 36.48

Налично

[Превъзходно алуминий метален материал] – Вместо пластмасови той здрав и издръжлив [Закопчалка за топла башмака и статив] – подкрепя както на статив, така и други устройства със студена башмаком на камерата, като например притежателя на камерата, слайдър телефон фотоапарат, калъф телефон и т. [Универсален държач за смартфон] – подходящ за почти всички мобилни телефони като i Phone 13 от 12.11, Samsung Galaxy и т. [Обрат и регулиране в няколко посоки] – с Двойни свързващи съединения поддържат ъгъл на наклон като на 180 и 360 градуса, като например flex tilt head, за да достигне всички ъгли на снимане или наблюдение. [Вертикална и хоризонтална стрелба или мониторинг] – Осигурява по-бързо превключване на 360 ° за вертикален или хоризонтален режим,. [Превъзходно алуминий метален материал] – Вместо пластмасови той здрав и издръжлив. [Закопчалка за топла башмака и статив] – подкрепя както на статив, така и други устройства със студена башмаком на камерата, като например притежателя на камерата, слайдър телефон фотоапарат, калъф телефон и т. [Универсален държач за смартфон] – подходящ за почти всички мобилни телефони като i Phone 13 от 12.11, Samsung Galaxy и т. [Обрат и регулиране в няколко посоки] – с Двойни свързващи съединения поддържат ъгъл на наклон като на 180 и 360 градуса, като например flex tilt head, за да достигне всички ъгли на снимане или наблюдение. [Вертикална и хоризонтална стрелба или мониторинг] – Осигурява по-бързо превключване на 360 ° за вертикален или хоризонтален режим,.

Подробности

Подобни продукти в категория