• Новинка
Регулируем източник на захранване на щанда, Импулсно захранване за постоянен ток, Лаборатория за захранване с възможност за регулиране по энкодеру с интерфейс за ?

Регулируем източник на захранване на щанда, Импулсно захранване за постоянен ток, Лаборатория за захранване с възможност

Buyers rating:
BGN 26.45

Налично

【Автоматично изчисляване на мощност】 -Интелигентен изчисляване на изходното напрежение и ток в храненето и показване на стойността на големия екран; автоматично прехвърляне на един знак след десетичната запетая и led 4-цифрен дисплей функции на напрежение. 【Управление на почивните дни ключа】 - Понякога ни е необходимо да превключвате между различните изходи на напрежение или ток, но ние често забравяме да изключите предишния уреда от мрежата и да даде на перегоранию уреда., че често се случва при техническо обслужване.Клавиш за изход е предназначена за решаване на този проблем. 【Безопасни и надеждни за използване】 - Сигурността е наш приоритет.Вграден вентилатор с ниско ниво на шум дъга и ниско пульсацией, захранване е здрава и компактен.Продуктивна работа, тъй като в захранването е предвидена многократна защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток, превишена мощност, прегряване, късо съединение, мощна функция за защита. 【Широко приложение】 -използва се за тестване на производствената линия, поддръжка на електрически съоръжения, стареене, зареждане на батерии, научни изследвания и преподаване в лабораториите и за всички други нужди, които изискват постоянен ток, контролирано източник на захранване., добър избор за подарък за любителите на електрониката, направи си САМ. 【Високо качество и лек дизайн】 Високо качество и лек дизайн] е изработен от висококачествен материал, което осигурява по-стабилна производителност, малък обем, ниско тегло, удобство за пренасяне и преместване, а също и лекота на експлоатация.

Подробности

Подобни продукти в категория

Домашно кино Bose Lifestyle V30 42579 (Бял)
  • Новинка
Оценки:

Домашно кино Bose Lifestyle V30 42579 (Бял)

620 Тонове включват наситени напреднали тон + 50 тонове дишащ органDSP (200 Вида вътрешен, 100 потребителя обла

BGN 379.97