• Новинка
Масичка за кафе Likein с повдигане на плота, масичка за кафе с два ски лифта 42,5 със Скрито отделение за съхранение, масичка за кафе от дърво в Центъра на хола с USB портов?

Масичка за кафе Likein с повдигане на плота, масичка за кафе с два ски лифта 42,5 със Скрито отделение за съхранение, масичка

Buyers rating:
BGN 27.60

Налично

✨ Масичка за кафе с USB и жак : Това е тази масичка за кафе със склад и зареждащата станция, който търсите! 2 розетки и 2 USB порта достатъчно за зареждане на вашия телефон, таблет, лампа или други електронни устройства захранващ кабел с дължина 6,5 фута (2 метра) ви позволява да поставите вашия умен масичка за кафе в повечето места.Идва от склада Likein в САЩ, за да се осигури бърза доставка. Масичка за кафе с двойно покачване : Тази масичка за кафе с метален механизъм е снабдена с газови подпори за повдигане на опорните пръти, благодарение на плота, може да се повиши и по-ниски, по-гладко, осигуряване на отлично носещата способност и бесшумность.Насладете се на универсален работно и жилищно пространство, докато седи на дивана.Добавете в количката и да получите функционална масичка за кафе за всекидневната. ✨ Масичка за кафе за всекидневната : Размери на продукта : 19,7 "D x 42,5"W x 18,3"H. Размери выдвижного журнального маса : 19,7 "D x 42,5"W x 24,4"З. е Изработен от древесностружечной плочи с висока плътност и сверхпрочных метални опорни пръти, е водоустойчив, устойчив на надраскване, устойчив и траен.Просто модерна масичка за кафе е идеално ще се впишат в стила на вашия домашен декор. ✨ Малка холна масичка с място за съхранение : Размер отделения за съхранение е 18,9 "D x 42,5"W x 5,1"H. No още повече неаккуратных зарядни кабели стърчи, когато заряжаете своите устройства в отделение за съхранение на журнального маса с двоен ски лифта.Тази масичка за кафе с големи отворени рафтове за съхранение, различни възможности за съхранение по ваш избор за всички елементи са подредени. ✨ Лесен монтаж : Идва с маркированными детайли, облегчающими събрание, и можете да го събере в съответствие с подробни инструкции и видео.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси и нашият отдел за поддръжка на клиенти ще ви помогне в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория

Детско столче-люлка KEET Bubble
  • Новинка
Оценки:

Детско столче-люлка KEET Bubble

Красива клетчатая тъкан, която лесно да се координиратЗдрава дървена дограма за дълголетие.Пяна с висо�

BGN 1.33