• Новинка
Гребен ШАРЛИЙН Bone Химически Термостойкая, Антистатик, Гладко разресването (№ 240 Заостренная със смесен местоположение на зъбите)

Гребен ШАРЛИЙН Bone Химически Термостойкая, Антистатик, Гладко разресването (№ 240 Заостренная със смесен местоположение на

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Антистатични;Огнеупорни, химически устойчив,.Гладка и удобна четка за коса, не зацепляет, не повръща и не секется на косата;. Стандартен конус капацитет на рязане гребен №240 с микс от пространството между зъбите;. №240 Подходящ за подстригване и стилизиране на косата.Гребен за ръчно изработени в ексклузивно процес, обеспечивающем гладко и удобно разресването без довършителни, вырывания или разделяне на косата; Всеки зубец е резбован, подпилен и отшлифован, за да я изключително гладка за разнищване и подреждане; Антистатичен; Топлоустойчива; Химически устойчив, може да се използва с белина, бои, парикмахерским средство, без да вредят на гребени; Лек, но здрав и издръжлив; предлага се в оранжево-карамельном цвят, с течение на времето цветът на красиво потемнеет. Стандартен конус гребен №240 от смесени подреждане на зъбите; Подходящ за подстригване и стилизиране на косата.

Подробности

Подобни продукти в категория

REF Осветява Color Duo 1000 мл
  • Новинка
Оценки:

REF Осветява Color Duo 1000 мл

REF Осветява Colour Duo 1000 ml това е набор от шампоани и балсами без сулфати, предназначени за защита, укрепван�

BGN 1.33